Actriţa Ada Condeescu va avea expoziţie de fotografie

Actriţa Ada Condeescu îşi va expune fotografiile din colecţia Colentina, între 25 septembrie şi 8 octombrie, la Bucharest Photofest, considerat cel mai important fotografie din România, care face parte din cea mai mare reţea de festivaluri din Europa.
Actriţa Ada Condeescu va avea expoziţie de fotografie

Actriţa Ada Condeescu îşi va expune fotografiile din colecţia Colentina, între 25 septembrie şi 8 octombrie, la Bucharest Photofest, considerat cel mai important fotografie din România, care face parte din cea mai mare reţea de festivaluri din Europa. Tema de anul acesta este fotografia document.

,,Invitaţia de a-mi expune lucrările la Bucharest Photofest m-a bucurat foarte mult, m-a surprins şi am primit-o cu emoţie. Mă onorează să fiu printre aceşti artişti fotografi, atât de apreciaţi în toată lumea. Sunt mândră că lucrările mele intră într-un circuit  international’’, spune actriţa care va fi la acest festival alături de artişti internaţionali precum Niclas Hammarström (Suedia), Nidal M. A. Rohmi (Palestina), Troy Moth (Canada), Polina Shubkina (Rusia – România), Dean C.K. Cox (SUA – Suedia), Elisa Purfürst (Germania), dar nu numai.

Ada Condeescu le dă întâlnire celor pasionaţi de fotografie şi film, pe 2 octombrie, de la ora 17.00, în spaţiul expoziţional dedicat artelor. ,,Astept cu nerăbdare întâlnirea cu toti cei care vor să vadă Colentina şi să discute cu mine despre fotografie, artă sau orice altceva’’,  spune actriţa care s-a lansat în domeniul fotografiei de artă în 2016

Imediat dupa întâlnirea cu publicul pasionat de fotografie din România, Ada Condeescu va pleca la întâlnirea cu un alt public iubitor de artă, de data aceasta din Germania, unde va face parte din juriul celei de-a 17 editii a Festivalului Internaţional de Film Munster, care va avea loc între 4 şi 8 octombrie. 

Cel mai nou articol Video:
Dr. Silvia Chiotoroiu: tratamentul modern pentru cataractă