6 din 10 femei apelează la chirurgie estetică pentru mărirea sânilor

Trendurile estetice care au luat naştere în ultimii ani în rândul româncelor sunt procedurile de modelare a gambelor şi feşelor, labioplastia, întinerire vaginala şi mărirea punctului G.
14.08.2014
6 din 10 femei apelează la chirurgie estetică pentru mărirea sânilor

Româncele sunt extrem de bine îngrijite şi foarte interesate de aspectul fizic, sunt tot timpul la curent cu ultimele trenduri şi au o atitudine hotărâtă faţă de dorinţele lor.

Deşi statisticile modiale nu au inclus, încă, România în top 10 ţări cu cele mai multe intervenţii estetice, în ţara noastră se estimează că anual sunt realizate intervenţii estetice chirurgicale de peste 70 milioane de euro.

“Chirurgia estetică este în plină dezvoltare, în special în ultimii ani, prin aplicarea metodelor minim şi non invazive. Are o traiectorie ascendentă imperturbabilă datorită evoluţiei medicale, tehnologice şi sociale. Noi tehnici, noi substanţe, noi materiale, noi cerinţe au determinat o impulsionare permanenţă pentru dezvoltarea performanţelor profesionale a acestei ramure a chirurgiei”, spune chirurgul estetician Vangelis Vasalos.
 
Româncele ştiu ce vor atunci când optează pentru o schimbare

Este bine cunoscut faptul că femeile din România, dar şi cele din Polonia şi Rusia se află în topul  mondial al sexului frumos.

“Romancele sunt extrem de bine îngrijite şi foarte interesate de aspectul lor, sunt tot timpul la curent cu ultimele trenduri şi au o atitudine hotărâtă faţă de dorinţele lor. Acestea sunt bine echilibrate în tot ceea ce priveşte frumusetea interioară şi exterioara”, spune chirurgul estetician Vangelis Vasalos.

În momentul de faţă 6 din 10 femei apelează la chirurgie estetică pentru proceduri chirurgicale precum mărirea sânilor, lipoaspiraţie, rinoplastie. Această ordine se inversează din când în când, însă poziţiile sunt menţinute de aceste tipuri de operaţii. Pentru proceduri neinvazive sau minim invazive 8 din 10 femei apelează la botox, acidul hialuronic şi mezoterapie.

“Trendurile estetice care au luat naştere în ultimii ani în rândul româncelor sunt procedurile de modelare a gambelor şi feselor, labioplastia, întinerire vaginala şi mărirea punctului G”, mai spune chirurgul estetician.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic informații despre diverse afecțiuni, alimentație, ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Ingrid Gheorghe: soluții pentru bolile care afectează endometrul