Pisică sau căţel? Internauţii nu se pot hotărî!

După celebra dilemă internautică privind culoarea rochiei albastre sau aurii, iată că a venit momentul să alegem şi între o pisică şi... un căţel. Acest ghem pe blană pe nume Atchoum a făcut valuri în mediul online!

După celebra dilemă internautică privind culoarea rochiei albastre sau aurii, iată că a venit momentul să alegem şi între o pisică şi… un căţel. 

Acest ghem pe blană pe nume Atchoum a făcut valuri în mediul online! Totul a pornit de la o întrebare pusă pe Twitter de un internaut cu chef de glume. „Pisică sau căţel?” –  aşa suna întrebarea pusă de acea persoană, sub poza ghemotocului blănos.

Oamenii şi-au dat cu părerea, nefiind convinşi pe deplin de răspuns.

Însă unii au spus: „Categoric, este un căţel. Ce drăguţ e!”. Iar alţii, din contra: „Chiar dacă urechile abia i se văd, ochii sunt elementul-cheie care oferă răspunsul. Forma pupilelor indică în mod clar că este vorba despre o pisică”. 

Se pare că ultimul răspuns este, într-adevăr, cel corect. Atchoum este o pisică. Un motan persan, mai exact, originar din Quebec, Canada. 

Motanul are o activitate intensă pe reţelele de socializare, iar stăpânii lui i-au creat chiar şi un website, de unde am aflat de ce arată aşa de fapt. Se pare că Atchoum suferă de o boală rară numită hipertricoză (cunoscută şi sub denumirea de „sindromul vârcolacului”), care determină creşterea excesivă şi într-un ritm accelerat a blanei. 

Vezi mai multe poze cu motanul „vârcolac” în galeria foto de mai jos!

Mănâncă ciocolată dimineaţa!
Mănâncă ciocolată dimineaţa!