Cum a slăbit Zoe Kravitz pentru rolul de anorexică din “The Road Within”

Zoe Kravitz a ajuns până la greutatea de 40 de kilograme pentru a juca rolul unei fete anorexice.
19.09.2022
Cum a slăbit Zoe Kravitz pentru rolul de anorexică din “The Road Within”
Zoe Kravitz și cele 40 de kilograme slăbite pentru rolul din “The Road Within” sursa foto: Shutterstock

În anul 2013, Zoe Kravitz a fost aleasă să interpreteze rolul unei femei anorexice pentru filmul “The Road Within”. Actrița a fost nevoită să piardă în greutate pentru acest rol, alegând o metodă extrem de dură pentru corpul și sănătatea ei.

Metoda folosită de Zoe Kravitz pentru a slăbi

Conform interviului din „US Weekly”, Kravitz mărturisește că a ținut o dietă de detoxifiere, încercând să slăbească până la greutatea de 40 de kilograme. Metoda sa de slăbire a constat în detox cu argilă, deoarece aceasta curăță întregul organism și poate mima senzația de sațietate. Pe lângă argilă, celebra actriță mânca un borcan de legume pasate pe zi și alerga foarte mult.

Conform „US Weekly”, Lenny Kravitz, tatăl actriței, a trebuit să se pregătească psihic pentru ceea ce urma să vadă. Acesta mărturisește că Zoe s-a documentat mult pentru rolul de tânără anorexică, obținând informații de pe diferite forumuri și comunități de suport online pentru persoanele care suferă de anorexie. “Este foarte înfricoșător ce se întâmplă în viața acestor persoane”, a spus actrița.

Surse: Eat This, Not ThatUsmagazine.com

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai ... citește mai mult
Recomandare video
Acneea juvenilă: cum se îngrijește corect pielea cu acnee