Vica Blochina, tratament cu proteine din caviar, după expunerea la soare

Iată cum îşi înghijeşte Vica Blochina tenul după expunerea la soare.
26.08.2020 | Redactia CSID
Vica Blochina, tratament cu proteine din caviar, după expunerea la soare
Vica Blochina a petrecut o vacanţă de neuitat în Grecia, de unde a revenit cu amintiri frumoase şi un bronz de invidiat. Expunerea la soare şi-a lăsat însă amprenta asupra sănătăţii tenului, astfel că vedeta a apelat la medicul ei chirurg estetician pentru a-şi repara pielea deshidratată şi cu pete pigmentare.
 
Este o problemă cu care se confruntă majoritatea persoanelor care s-au expus peste limită la razele ultraviolete în această vară. Din păcate, odată ce bronzul dispare, rămân riduri accentuate, o piele deshidratată şi chiar pete pigmentare.
 
„Ador să stau la plajă, chiar dacă, după aceea, mă plâng că am tenul mai deshidratat şi mai tern. Încerc să îl îngrijesc zi de zi, însă nu reuşesc de fiecare dată aşa cum se cuvine. Mă bazez pe medicul meu de suflet, Iancu Morad, care îmi face periodic tratamente neinvazive, dar cu efect puternic, de durată. După ce m-am întors din Grecia, am făcut o procedură de curăţare şi hidratare în profunzime, cu un jet de substanţe active şi oxigen. Se numeşte Jet Concept. Mi-a salvat tenul!”, spune Vica Blochina.

Jet cu vitamine şi proteine din caviar

Tratamentul care i-a reparat pielea vedetei se numeşte Jet Concept. Procedura implică folosirea unui jet de substanţe active şi oxigen.
 
„De fiecare dată, Vica preferă tratamentele rapide şi cu rezultate spectaculoase. După vacanţa petrecută la soare, am decis că cel mai benefic pentru ea este Jet-Concept, un tratament de curăţare şi hidratare în profunzime ce durează 30 de minute.
 
Pentru acest tratament, folosim un jet extrem de puternic de oxigen, ser fiziologic şi substanţe active ce curăţă şi hidratează tenul cu o viteză de circa 200 m/secundă. Cu ajutorul acestui aparat infuzăm transdermal substanţe active benefice tenului, precum acid hialuronic, proteine din caviar, aminoacizi, vitamine, acid glicolic. Ele se aleg în funcţie de necesităţile tenului”, explică medicul Iancu Morad.

Fără ace, dar cu jet cvasi-supersonic

Tratamentul Jet-Concept se efectuează în 3 etape:
 
1. Jet Peeling. Se curăţarea superficial şi se deschid porii cu ajutorul unui jet cvasi-supersonic de ser fiziologic. Urmează apoi oxigenarea tenului, exfolierea stratului superficial îmbătrânit şi îndepărtarea celulelor moarte cu un jet de oxigen.
 
2. Jet Cleansing. Cu ajutorul unui jet foarte fin de acid glicolic proiectat cu mare viteză de la o distanţă de 30-50 mm de piele, se curăţă tenul şi porii în profunzime. Se stimulează drenajul limfatic şi se îmbunăţeşte microcirculaţia sanguină pentru eliminarea toxinelor.
 
3. Jet Infusion. Se hrăneşte şi se hidratează pielea cu substanţe active precum acid hialuronic, vitaminele A, C, E, B5, aminoacizi. Acestea sunt introduse în straturile pielii prin infuzie transdermică. Efectul poate fi comparat cu cel al mezoterapiei, dar fără a implica înţepătura acelor.