Vă mai amintiţi de roşcata creaţă şi răsfăţată din „Lacrimi de iubire?” Iată cum arată acum şi cu ce se ocupă!

Serialul "Lacrimi de iubire" a făcut ravagii cu câţiva ani în urmă, când telespectatorii postului Acasă TV urmăreau cu sufletul la gură aventurile familiei Varlam şi ale celor din jurul lor. Dacă eraţi fanul acestei producţii, vă mai amintiţi probabil de Nicole, fiica rebelă, creaţă şi răsfăţată a omului de afaceri Grigore Varlam.
18.07.2013
Vă mai amintiţi de roşcata creaţă şi răsfăţată din

Serialul „Lacrimi de iubire” a făcut ravagii cu câţiva ani în urmă, când telespectatorii postului Acasă TV urmăreau cu sufletul la gură aventurile familiei Varlam şi ale celor din jurul lor. Dacă eraţi fanul acestei producţii, vă mai amintiţi probabil de Nicole, fiica rebelă, creaţă şi răsfăţată a omului de afaceri Grigore Varlam.

Au trecut 8 ani de când s-au încheiat filmările pentru serialul „Lacrimi de iubire”, iar de atunci nimeni nu a mai auzit nimic de actriţa debutantă Mihaela Bărluţiu, cea care a dat viaţă personajului Nicole, răsfăţata familiei Varlam. Ce s-a întamplat între timp?

Ei bine, tânăra actriţă şi-a făcut bagajele şi s-a mutat în Los Angeles unde a lucrat o vreme la o firmă de turism, după care şi-a deschis ea însăşi propria firmă de acest gen. Mihaela a plecat peste ocean la nişte rude, cu ajutorul cărora s-a integrat perfect în viaţa americană, iar recent fotografii au surprins-o alături de fosta Miss World Romania, Lavinia Postolache, luând cina în West Hollywood.

Ţi se pare că s-a schimbat mult de pe vremea când interpreta persoajul Nicole?Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea