Taste of Diamonds – cea mai scumpă şampanie din lume

Alexander Amosu, un personaj renumit pentru delicatesele şi preţurile deloc prietenoase cu portofelul, a anunţat lansarea celei mai scumpe şampanii din întreaga lume, în valoare de 1,4 milioane de euro. Aceasta poartă numele de Taste of Diamonds (Gustul Diamanetelor) iar eticheta a fost inspirată din stilul super-eroului Superman.
Taste of Diamonds – cea mai scumpă şampanie din lume

Alexander Amosu, un personaj renumit pentru delicatesele şi preţurile deloc prietenoase cu portofelul, a anunţat lansarea celei mai scumpe şampanii din întreaga lume, în valoare de 1,4 milioane de euro.

Aceasta poartă numele de Taste of Diamonds (Gustul Diamanetelor) iar eticheta a fost inspirată din stilul super-eroului Superman.

De asemenea, detaliile de pe sticlă sunt lucrate manual cu materiale preţioase cum este aurul alb de 18 carate, iar în centrul acesteia tronează epatant un diamant Swarovski de 19 carate. Fiecare sticlă poartă pecetea luxului, astfel că băutura exclusivistă va fi adaptată pentru fiecare client în parte.

În acest mod, pe lângă cele 48 de grame de aur alb ce le conţine eticheta de bază, vor fi inserate încă 36 de grame de aur alb la inscripţionarea celei de-a doua etichete, pe care va fi scris numele clientului.


 

Profită de oferta verii!
Profită de oferta verii!