Simona Nae

De la inceputul primaverii, pe canalele muzicale romanesti suna constant refrenul: „As vrea sa am mereu/Surasul tau senin/Mirosul tau/Ce seamana a coji de portocale”. Piesa nu apare pe albumul ei de debut care se numeste chiar „Simona Na
Simona Nae
Simona Nae

Pe Simona Nae am vazut-o prima oara la Cerbul de Aur unde, la 17 ani, a reprezentat Romania. De atunci a tot avut colaborari, dar abia anul trecut un album i-a purtat numele. „Sunt foarte ambitioasa si perseverenta, probabil si pentru ca m-am nascut sub zodia Racului. Muzica m-a atras din copilarie, iar la cinci ani am intrat intr-un cor cunoscut.” Si in privinta stilului de viata sanatos are ce sa spuna.

In timpul filmarii unui videoclip: Nu bea cafea si nu se atinge de tigari. „Pe cat posibil, incerc sa duc o viata sanatoasa, fara excese si nu vreau nici sa pierd noptile. In plus, sunt lacto-vegetariana. Viata de artist este foarte agitata, asa incat prin alimentatie si printr-un regim sanatos vreau sa suplinesc stresul. Din decembrie anul trecut, de cand mi-am lansat albumul de debut, cantarile s-au tinut lant. Nu pot sa ma plang, dar asta presupune si foarte mult stres.” In timpul liber: Ii place sa iasa in parc cu prietenii, sa citeasca si, de doua ori pe saptamana, sa manance ce pofteste.

Atunci iese in oras si alege pizza, cartofi prajiti, specialitati italienesti, care sunt preferatele ei. „Incerc pe cat posibil sa mananc de trei ori pe zi si sa nu mai consum nimic dupa ora 19.00. Oricum, pentru mine e important sa imi tin prietenii aproape, sa ies cu ei la masa, poate si pentru ca m-am nascut sub zodiac Racului. Se spune ca nativii acestei zodii sunt oarecum dependenti de cei apropiati.”

Bea: Apa minerala, apa plata si multe sucuri naturale, inclusiv suc de portocale. Desert: Ii plac toate dulciurile, dar ar alege la orice ora inghetata. Fructe: In functie de sezon, se modifica si preferintele ei. Acum e fan pepene. Restaurantul preferat: Este unul cu specific italienesc unde iese cu toti prietenii ei si mananca intr-o atmosfera relaxata, in special paste si salate cu ulei de masline. Mancarea preferata: „Tot ce gateste mama e bun. Eu inca nu stiu destul retete cat sa am ce sa povestesc.”

Cate portocale mananca pe zi: “Cred ca aleg merele si nu portocalele, desi am avut succes cu o piesa despre coji de portocale. E adevarat ca melodia apartine lui Cristi Nistor si eu sunt invitata speciala. Dar am lucrat impreuna la ea”.

Tags: