Reacția lui Jennifer Lopez după ce a fost acuzată că și-a injectat botox: „Așa este fața mea!”

Jennifer Lopez s-a filmat după ce a folosit o mască pentru ten, iar rezultatul este de-a dreptul fabulos, motiv pentru care a fost acuzată că are botox.
Reacția lui Jennifer Lopez după ce a fost acuzată că și-a injectat botox: „Așa este fața mea!”
Reacția lui Jennifer Lopez după ce a fost acuzată că și-a injectat botox: ”Așa este fața mea!”

Faptul că Jennifer Lopez nu îmbătrânește este un mister pentru toată lumea. Vedeta se bucură de un chip întinerit, iar asta nu doar datorită genelor moștenite, ci și pentru că are o rutină de îngrijire bine pusă la punct. Cu toate acestea, există numeroase persoane care spun că artista a apelat la procedurile cosmetice (botox) pentru a obține acest aspect luminos al pielii.

Jennifer Lopez s-a filmat recent după ce a folosit o mască pentru ten, iar rezultatul este de-a dreptul fabulos. În ciuda acestui aspect, un utilizator a acuzat-o că efectul se datorează tratamentelor botox, motiv pentru care vedeta a decis să răspundă ferm acestor acuzații.

Și-a injectat sau nu Jennifer Lopez Botox?

Tocmai ce am îndepărtat masca. Sincer, nu văd nicio linie pe fața mea. Parcă mi s-au luat 10 ani de pe ten, a spus Jennifer Lopez în filmare.

Menționez că sprâncenele și fruntea nu ți se mișcă deloc atunci când vorbești sau când încerci să ai vreo expresie. Sigur ai Botox. Mult. Nu e nimic rău, spuneam doar, a scris un utilizator pe social media.

Așa este fața mea! Am spus-o de 500 de milioane de ori… Nu am avut niciodată botox sau alte injectabile sau intervenții. Încearcă produsele JLO BEAUTY și simte-te frumoasă în pielea ta!, a fost răspunsul cântăreței.

De asemenea, vedeta nu a ezitat să-i ofere un sfat gratuit: „Uite încă un secret de-al meu: încearcă să fii pentru mai mult timp pozitivă, bună și nu mai încerca să-i dărâmi pe alții. Asta te va ține tânără și frumoasă. Îți trimit iubire”, a adăugat Jennifer Lopez.

În urmă cu o lună, Jennifer Lopez a povestit că pe la vârsta de 20 de ani un bărbat cu care se întâlnea pe atunci a încurajat-o să opteze pentru tratamentul cu botox atunci când se afla în cabinetul medicului, dar nu a vrut să treacă prin această procedură.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Ce simptome dă cancerul de ficat și cum se tratează