Olivia Steer recomandă remediile naturale împotriva răcelii

Răceala poate să mai aştepte! Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii “Doamne de poveste” de la ACASĂ, are o listă întreagă de remedii naturiste pentru sezonul rece.
21.02.2012
Olivia Steer recomandă remediile naturale împotriva răcelii
Olivia Steer recomandă remediile naturale împotriva răcelii

Răceala poate să mai aştepte! Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii „Doamne de poveste” de la ACASĂ, are o listă întreagă de remedii naturiste pentru sezonul rece.

„În uleiurile pentru faţă, însă, strecor 5-6 stropi de ulei esenţial din grepfruit şi camfor, cu rol antibatericid eficient. În plus, în fiecare zi, beau sucuri de rădăcinoase şi mere, sirop de cătină şi mă fortific cu propolis, polen, lăptişor de matcă şi pastură. În rest, mănânc cât mai crud, fără prăjeli, sosuri, făinoase şi încerc să stau cât mai mult în aer curat”, mărturiseşte Olivia.

Sursa: Protvmagazin.ro

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Recomandare video
Dr. Raluca Oprea: dieta echilibrată, primul pas în tratamentul ficatului gras