Madonna ii impaca pe Britney si Justin!

Surprize-surprize! Madonna a reusit sa ii impace se pare pe Britney Spears si Justin Timberlake.
06.11.2008
Madonna ii impaca pe Britney si Justin!
Madonna ii impaca pe Britney si Justin!

Surprize-surprize! Madonna a reusit sa ii impace se pare pe Britney Spears si Justin Timberlake. Fostii indragostiti o sa apara alaturi de diva la concertul de joi seara din Los Angeles. Anuntul a fost facut la un post de radio american de Ryan Seacrest, realizator de emisiuni, DJ si gazda emisiunii American Idol.

Justin si Britney sunt vechi prieteni si colaboratori ai Madonnei. Vedeta a cantat in turneul ei piesa 4 Minutes, inregistrata pentru ultimul album alaturi de Justin Timberlake. Cantaretul nu a aparut insa in niciun alt concert impreuna cu Madonna.

Diva si Britney nu au mai fost pe aceeasi scena din 2003, cand, pe scena premiilor MTV, cele doua s-au sarutat si au cooptat-o si pe Christina Aguilera. Madonna e la finalul turneului american Sticky& Sweet, iar concertul de joi de pe stadionul Dodgers din L.A. e deja sold-out.

Britney trebuia sa apara joi la Liverpool, unde se decerneaza MTV Europe Music Awards 2008, dar si-a anulat prezenta. A motivat ca vrea sa stea mai mult timp cu cei doi baieti ai ei.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Chemoembolizarea hepatică, soluție pentru tumorile și metastazele din ficat