Laura Cosoi şi Smiley s-au despărţit

"După o relaţie care a durat mai bine de cinci ani, Laura Cosoi şi Smiley au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au ajuns de comun acord la această decizie, fiind convinşi că aceasta este cea mai bună variantă pentru amândoi", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.
06.06.2012
Laura Cosoi şi Smiley s-au despărţit

„După o relaţie care a durat mai bine de cinci ani, Laura Cosoi şi Smiley au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au ajuns de comun acord la această decizie, fiind convinşi că aceasta este cea mai bună variantă pentru amândoi”, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Pentru că cei doi au decis să nu furnizeze detalii cu privire la motivele despărţirii, au apărut deja zvonuri potrivit cărora Laura l-ar fi părăsit pe Smiley, ocupată fiind cu noul său proiect, “Un vis de femeie”, emisiune care va rula vara aceasta la PRO TV. De asemenea, Smiley s-ar părea că ar fi „mirosit” dinainte ce-l paşte, căci nu demult a lansat piesa „Dead Man Walking”, un single despre agonia pe care o trăieşte cel părăsit – după cum a explicat cântăreţul la vremea respectivă.

În piesa respectivă se vorbeşte despre un cuplu în care există idei diferite. Anul trecut, Smiley anunţa că nu se gândeşte deocamdată căsătorească, pentru că nu are timp, ceea ce nu este o declaraţie de iubire tocmai flatantă pentru nici o femeie.

Pe de altă parte, la scurt timp după ce au făcut anunţul cu privire la despărţire, Laura Cosoi a postat pe pagina de Facebook o fotografie în care apare fericită, alături de prietenele ei, Dana Rogoz, Adela Popescu şi Alina Chivulescu, cele care îi vor sta alături în următoarea perioadă. Fanii i-ai transmis mesaje de încurajare, unii trişti pentru despărţire, alţii fericiţi că frumoasa actriţă este iarăşi singură.

Nici fanii lui Smiley nu au stat departe de tastatură, lăsându-i acestuia zeci de mesaje pe Facebook.

Sursa: MEDIAFAX

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Recomandare video
Dr. Răzvan Stavri, SANADOR: cum se tratează eventrația sau hernia incizională