Kim Kardashian si-a regizat propria cerere in casatorie

Cererea in casatorie televizata si aparuta in cadrul showului starletei Kim se pare ca a fost un fals.
Kim Kardashian si-a regizat propria cerere in casatorie
Kim Kardashian si-a regizat propria cere in casatorie

PENIBIL! La cateva saptamani dupa anuntul divortului dintre Kim Kardashian si Kris Humphries ies la iveala noi detalii picante. Dupa ce am aflat despre lenjeria push-up pentru un posterior mai ferm si insultele din partea sotului, rezulta acum ca nici cererea in casatorie nu a fost asa cum au crezut telespectatorii.

Cererea in casatorie televizata si aparuta in cadrul showului starletei Kim se pare ca a fost un fals. bruneta a planuit un scenariu pana la ultimul detaliu si l-a pus pe viitorul sot sa „joace” intocmai dupa cum dicteaza ea. Secretul a iesit la iveala dupa ce Kris le-a dezvaluit prietenilor aropiati povestea.

Potrivit DailyMail, sportivul ar fi vrut sa o ceara in casatorie acasa la el, in Minnesota, insa a sfarsit prin a face cererea pe mosia ei din Los Angeles, unde a facut un aranjament cu petale de trandafiri.

Cererea a putut fi astfel filmata pentru reality-show-ul „Keeping Up With The Kardashians”. In plus, pentru o mai buna lumina, cererea a fost facuta in mijlocul zileiCiteste si:
Kim Kardashian, insultata de fostul sot. O striga „fund gras”!

Kim Kardashian foloseste lenjerie cu push-up pentru a-si bomba fundul. Fostul sot o da de gol!

Kim Kardashian divorteaza dupa 72 de zile de casnicie!

Intreprinzatoarea Kim Kardashian si-a transformat nunta in afacere

Sursas: Dailymail.co.uk

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele digestive