Kate Middleton nu este un trendsetter, ci „se pierde in multime”

Laudata indeosebi de britanici pentru stilul ei vestimentar, Kate Middleton sau Ducesa de Cambridge nu a reusit sa convinga multa lume in afara granitelor tarii din care provine.
Kate Middleton nu este un trendsetter, ci „se pierde in multime”
Kate Middleton nu este un trendsetter, ci "se pierde in multime"

Laudata indeosebi de britanici pentru stilul ei vestimentar, Kate Middleton sau Ducesa de Cambridge nu a reusit sa convinga multa lume in afara granitelor tarii din care provine.

Obsedati de anumite personaje pe care le urmaresc zilnic si incearca sa le copieze pana la ultimul detalitaliu, britanicii au creat tot soiul de personaje, precum Pippa Middleton – deosebit de frumoasa, Katie Price – deosebit de sexy, The Saturdays – o trupa de fete talentate etc. Printre acestea se numara si Kate Middleton, o tanara educata, decenta, cu stil, insa despre care nu se poate spune ca este trendsetter cum pretind conationalii sai.

De altfel, directorul de moda al unui magazin din New York, Gregg Andrews, a avut curajul sa spuna public ca sotia printului William nu da startul tendintelor:

„Daca o iei pe Kate din familia regala si o duci pe o strada din New York, nu te-ai uita la ea de doua ori. Este o femeie frumoasa, insa se pierde in multime”, a declarat directorul de moda, citat de Mediafax.

Un alt jurnalist prezent la saptamana modei din New York a punctat si mai bine: „Kate nu este la moda, publicul a devenit obsedat de ceea ce poarta doar datorita statutului sau regal.”

In trecut, Kate a mai fost criticata si de Viviene Westwood care de altfel a si respins ideea de a ii crea rochia de mireasa ducesei.

Mai mult decat atat, obsesia britanicilor pentru personajele lor este atat de mare incat au ridicat-o si pe Pippa, sora Ducesei, la rang de trendsetter desi stilul acesteia nu se poate compara cu al Victoriei Beckham de exemplu, un alt „produs” britanic. Amintiti-va doar de dresul lucios cu care a aparut in nenumarate randuri anul acesta!

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dan Zaharescu, director executiv ARPIM: importanța accesului rapid la medicamente de ultimă generație