Karl Lagerfeld despre noua sa linie de ochelari: „Echilibrează şi camuflează feţele urâte”

Karl Lagerfeld, designerul principal al casei Chanel, a declarat într-un mesaj video, inclus într-o campanie publicitară, că noua linie de ochelari de soare pe care a creat-o echilibrează şi camuflează "feţele urâte", în vreme ce feţele frumoase sunt şi mai bine puse în valoare.
13.06.2013
Karl Lagerfeld despre noua sa linie de ochelari:

Karl Lagerfeld, designerul principal al casei Chanel, a declarat într-un mesaj video, inclus într-o campanie publicitară, că noua linie de ochelari de soare pe care a creat-o echilibrează şi camuflează „feţele urâte”, în vreme ce feţele frumoase sunt şi mai bine puse în valoare.

Designerul neamţ în vârstă de 77 de ani, celebru şi pentru faptul că nu este văzut niciodată fără ochelarii săi de soare cu lentile întunecate, afirmă că noii ochelari creaţi de el au potenţialul de a-i face chiar şi pe oamenii mai puţin norocoşi din punct de vedere fizic să arate atrăgători.

În înregistrarea video, Karl apare alături de modelul olandez Saskia de Brauw şi de modelul spaniol Jon Kortajarena, cărora le expune care sunt beneficiile purtării ochelarilor de soare creaţi de el: „Echilibrează feţele urâte şi le face pe cele frumoase să arate şi mai frumoase”, declară renumitul designer.
 

Creatorul german este renumit pentru opiniile tranşante pe care le are în diverse domenii şi pentru declaraţiile extrem de critice pe care le-a făcut de-a lungul timpului la adresa unor celebrităţi. Astfel, la începutul lunii februarie, celebrul designer a criticat noua coafură adoptată de Michelle Obama, declarând că aceasta nu i se potriveşte deloc primei doamne a Statelor Unite şi o face să semene cu o „prezentatoare de ştiri”, potrivit MEDIAFAX.

În august 2012, Karl Lagerfeld a spus că Pippa Middleton, sora ducesei Catherine, ar trebui să-şi arate doar spatele şi să-şi acopere chipul atunci când iese în public.

În 2009, Karl Lagerfeld a lansat un atac în termeni foarte duri la adresa top-modelului german Heidi Klum, pe care a catalogat-o drept „un nimeni în lumea modei”, că „nu este un model pentru podium” şi că „are un zâmbet forţat şi stupid”, criticând şi felul în care arată soţul ei, cântăreţul Seal.

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea