Jennifer Aniston, pregătită să iubească din nou. Ce calități trebuie să îndeplinească bărbatul de lângă ea

Jennifer Aniston a divorțat de Justin Theroux după mai puțin de trei ani de căsnicie, dar cei doi au rămas în relații bune.
30.09.2021
Jennifer Aniston, pregătită să iubească din nou. Ce calități trebuie să îndeplinească bărbatul de lângă ea
Jennifer Aniston, pregătită să iubească din nou. Ce calități trebuie să îndeplinească bărbatul de lângă ea

Jennifer Aniston a făcut recent o declarație extrem de rară despre viața ei amoroasă. Într-un interviu cu Bruce Bozzi, gazda podcast-ului Lunch with Bruce, actrița a vorbit despre întâlniri în vreme de pandemie.

“Până acum nu am pe nimeni în vizor. Dar cred că este timpul. Cred că sunt pregătită să mă împart cu altcineva”, a spus vedeta.

În anul 2017, Jennifer Aniston a divorțat de Justin Theroux după mai puțin de trei ani de căsnicie, dar cei doi au rămas în relații bune. Actrița i-a povestit gazdei podcast-ului că, până nu de mult, relațiile amoroase nu au reprezentat o prioritate pentru ea.

“Pentru multă vreme nici nu mi-am dorit. Mi-a plăcut să fiu doar eu cu mine. Să nu formez in cuplu. Încă de la 20 de ani am tot fost în relații, așa că a fost plăcut să profit de timpul acesta”, a povestit Jennifer.

Deși se declară pregătită să iubească din nou, cu siguranță nu o vom găsi pe site-urile și aplicațiile de dating.

“Fără Tinder și fără Rayas, vă rog. Eu sunt de modă veche”, a mărturisit vedeta.

Jennifer Aniston: ce calități trebuie să aibă bărbatul de lângă ea

Jennifer Aniston nu a ezitat să vorbească despre calitățile pe care bărbatul de lângă ea trebuie să le aibă. Înainte de toate, trebuie să sărute foarte bine.

“Este foarte important. Asta și modul în care decurge conversația prima oară. Aceștia sunt cei mai buni indicatori. Încrederea în sine, dar să nu fie plin de el, umorul, generozitatea și să fie bun cu oamenii”, spune Jennifer. “Fitness-ul este și el important, pentru că nu este doar despre cum arăți. Vreau să fie lângă mine pentru multă vreme și nu într-un scaun cu rotile la 80 de ani”, a continuat vedeta.

Alexandra Necsoiu
Alexandra Necsoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, alexandra.necsoiu@m.ro

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Adriana Lucia Celebidache: tratamente dentare pentru o ocluzie (mușcătură) corectă