Inna te sfătuieşte să nu faci excese alimentare şi să apelezi la mişcare

O imagine face cât o mie de cuvinte. Iar lucrul acesta este perfect valabil în cazul Innei, tânăra cântăreaţă pe care mulţi pământeni au ascultat-o lansând hit după hit. Este mereu trendy, dar nu numai la capitolul make up, păr şi vestimentaţie, ci şi din punctul de vedere al stilului de viaţă sănătos.
Inna te sfătuieşte să nu faci excese alimentare şi să apelezi la mişcare

O imagine face cât o mie de cuvinte. Iar lucrul acesta este perfect valabil în cazul Innei, tânăra cântăreaţă pe care mulţi pământeni au ascultat-o lansând hit după hit.

Este mereu trendy, dar nu numai la capitolul make up, păr şi vestimentaţie, ci şi din punctul de vedere al stilului de viaţă sănătos. Iar acesta face oricând casă bună cu programul încărcat.

Cât despre deliciile culinare, ele îşi fac loc în meniul tinerei artiste, însă nu se depun datorită dansului.

CSÎD: Ca artist, călătoreşti foarte mult. Cum reuşeşti să te menţii în formă, având în vedere tentaţiile culinare prezente la tot pasul?

INNA: Încerc să păstrez un echilibru în alimentaţie, deşi de foarte multe ori este greu, având în vedere că sunt mereu plecată. Nu sunt nici gurmandă, nici foarte pofticioasă, mănânc de obicei puţin, fac mişcare de fiecare dată când am ocazia, dansez mult, înot.

CSÎD: Care este regimul tău alimentar actual?

INNA: Mănânc legume, fructe, salate mai ales, din când în când şi dulciuri, mai puţin prăjeli. Încerc să nu exagerez niciodată, nu din cauza kilogramelor în plus, cât mai ales pentru o dietă echilibrată şi un tonus bun.

CSÎD: Care sunt tentaţiile culinare cărora nu le rezişti niciodată?

INNA: Îmi plac prăjiturile şi, din când în când, atunci când mi-e poftă, nu pot să rezist tentaţiei de a le mânca. Dar ştiu că nu am probleme şi că nu se vor depune. Din acest punct de vedere, pot spune că sunt norocoasă.

CSÎD: Multe fete se înfometează ca să arate bine. Cum priveşti acest obicei nesănătos?

INNA: Nu sunt deloc de acord şi nici nu încurajez astfel de sacrificii de dragul siluetei care le pun în pericol sănătatea. Cred că este cel mai bine să nu facă excese alimentare şi să facă mişcare. Nu are nimeni mai mare grijă de tine decât tu însuţi.

CSÎD: Eşti dispusă să faci sacrificii mari ca să încapi într-o piesă vestimentară?

INNA: Nu sunt nevoită să fac nici un fel de sacrificiu, din contră, de multe ori, îmi este greu să îmi găsesc haine potrivite măsurilor mele. 🙂

CSÎD: Cum ai descrie în câteva cuvinte stilul tău vestimentar?

INNA: Depinde de eveniment, de momentul zilei, dacă e ţinuta de scenă sau de zi. În general, îmi place să am ţinute cool, smart chic şi în acelaşi timp sexy.

Depre sport şi relaxare

CSÎD: Ce sporturi faci ca să arzi caloriile?

INNA: Dansez, înot, merg pe jos de fiecare dată când am ocazia, merg cu bicicleta.

CSÎD: Cum te ajută coregrafia de scenă şi mişcarea din timpul concertelor ca să te menţii în formă?

INNA: Mă ajută foarte mult mai ales pentru că îmi place enorm să dansez şi de fiecare dată când am timp, repet cu dansatorii mei sau merg la sală şi pregătesc noi dansuri alături de coregraful meu. Dansul e o formă foarte bună de a îmbina utilul cu plăcutul.

CSÎD: Care sunt metodele tale de relaxare favorite? Care sunt spa-urile care te-au cucerit prin locurile prin care ai ajuns?

INNA: Îmi place să mă relaxez în jacuzzi, nu merg foarte des la spa însă. Nu încă. J

CSÎD: În ce constă ritualul tău de îngrijire a tenului şi corpului?

INNA: Am grijă să mă demachiez de fiecare dată foarte bine pentru a avea un ten fără probleme. Folosesc apă termală şi cremă hidratantă, ulei de măsline pentru hidratarea corpului, măşti pentru păr. Cam acestea ar fi ritualurile de la care nu mă abat niciodată.

 

CSÎD: Ai maseur personal care merge cu voi în deplasare?
INNA:
Nu, nu am maseur personal. De altfel, nu am fost niciodată până acum la masaj.

CSÎD: Ce trucuri de viaţă sănătoasă şi de înfrumuseţare ţi-ai însuşit de la mama ta?
INNA:
De la mama mea am învăţat să am grijă la ce mănânc, să fac sport, să mă demachiez şi să mă hidratez.

CSÎD: Corpul tău a trecut prin transformări spectaculoase, arăţi impecabil acum. Cum intenţionezi să te menţii pe termen lung?
INNA:
Mulţumesc! Intenţionez să urmez acelaşi stil de viaţă pe care îl am şi acum: dietă echilibrată, mişcare, consum lichide cât mai multe, odihnă de fiecare dată când am timp liber ca să recuperez nopţile pierdute pe scenă, masaj cu ulei de măsline pentru hidratarea pielii.
 
CSÎD: Ce sfaturi utile ai primit de la fanii tăi numeroşi pe care 
le-ai aplicat cu succes de-a lungul timpului?
INNA:
În general, sfaturile lor sunt mai ales legate de vestimentaţie sau machiaj, păr şi încerc să ţin cont de ele. Până acum, cred că nu 
i-am dezamăgit.

CSÎD: Ce sfaturi le-ai dat fanilor tăi în privinţa unui stil de viaţă sănătos?
INNA:
Pentru cei care îmi citesc interviurile şi care ştiu destul de multe lucruri despre mine nu mai este o surpriză că sunt adepta mişcării de când eram mică şi că îmi place echilibrul în tot ce înseamnă alimentaţie şi stil de viaţă. Deci îi sfătuiesc să aibă grijă de ei la rândul lor.

CSÎD: Cum treci peste momentele de tensiune, stres, oboseală?
INNA:
Ascult muzică, mă relaxez în jacuzzi, mă uit la filme, mă plimb, dorm, ies cu prietenii, depinde de locul în care mă aflu şi de programul pe care îl am.
 
CSÎD: Ce faci concret ca să te refaci după o noapte pe scenă?
INNA:
Dorm cât de mult pot să îmi recapăt energia şi încerc să mă relaxez cât mai mult, plimbându-mă, ascultând muzică. În acelaşi timp, am grijă şi de pielea mea şi mă hidratez, mai ales după o perioadă mai aglomerată.

CSÎD: Ce locuri minunate ai văzut anul acesta şi care te-a impresionat cel mai mult?
INNA:
Anul acesta am fost pentru prima dată în Costa Rica unde am filmat videoclipul piesei “Caliente” şi mi-a plăcut extraordinar de mult, este un loc superb pe care îl recomand oricui să îl viziteze. Îmi place foarte mult şi Barcelona, e un oraş frumos în care mă simt foarte bine.

Imaginea contează

CSÎD: Cât de mult contează imaginea în reţeta succesului tău pe plan mondial?
INNA: Contează foarte mult să ai grijă de tine, să ştii să te pui în valoare, să adopţi un stil care să te reprezinte din toate punctele de vedere şi cu care fanii să rezoneze. Sunt mulţumită de imaginea pe care o am în acest moment, dar lucrez constant alături de echipa mea de stilişti să am mereu un look fresh şi să vin cu ceva nou.

CSÎD: Cum reuşeşti să mergi mai departe şi să nu te laşi copleşită de succesul tău răsunător?
INNA:
Îmi place foarte mult ceea ce fac, îmi place muzica, mă bucur să îmi ştiu fanii aproape şi muncesc în fiecare zi ca să le pregătesc surprize noi, să îi surprind şi toate aceste lucruri mă ajută să merg mai departe. Nu îmi imaginez viaţa fără muzică.
 
CSÎD: Cum intenţionezi să-ţi asiguri succesul financiar pe termen lung? Te-ai gândit să investeşti banii în ceva anume?
INNA:
Încă nu am un plan concret, dar cu siguranţă, mai am timp să mă gândesc. Şi ani mulţi de petrecut pe scenă. 
 
CSÎD: Cum te susţin părinţii şi prietenii? Ţi-e greu să fii atât de mult departe de ei?
INNA:
Părinţii şi prietenii sunt mereu alături de mine şi le mulţumesc, sprijinul lor este foarte important pentru mine. Îmi este greu uneori să fiu atât de mult timp departe de ei, dar cum am câteva zile libere, le petrec în compania lor şi primesc energia de care am nevoie.

CSÎD: Cum ai reuşit să-ţi păstrezi prietenele? Nu sunt invidioase pe succesul tău?
INNA:
Prietenele mele nu sunt invidioase pe succesul meu, din contră, mă susţin, se bucură pentru mine şi îmi sunt alături.
 
CSÎD: Care sunt modelele tale în ceea ce priveşte muzica?
INNA:
Îmi place foarte mult Pink, e cool, are piese cu mesaj puternic şi o admir de ani de zile.
 
CSÎD: În cât timp te vezi mamă?
INNA:
În câţiva ani, cu siguranţă, mă văd mamă, însă în acest moment, muzica mea şi fanii mei sunt pe locul 1.
 

Interviu: Beatrice Osanu
Fotograf: Edward Aninaru
Make-up artist: Andra Manea
Hair styling: Sorin Stratulat
Styling: INNA