Inelele Pomellato, mărţişorul ideal

Orice doamnă care se respectă şi oricare celebritate ce ţine la statusul său trebuie să aibă pe deget trei ineluşe cu pietre colorate din celebra serie Nudo Rings sau Colpo di Fulmine.
Inelele Pomellato, mărţişorul ideal

Poate că prima zi de primăvară nu a adus cu ea un soare cald sau copaci înfloriţi, însă puţină culoare cu siguranţă putem găsi udeva, dacă ne dorim. O vedem în jur, o avem în suflet. Ce ar fi să o avem şi în cutiuţa de bijuterii?

Bijuteriile au fost întotdeauna prietenele femeilor, cadoul ideal cu cu care nici un bărbat n-ar putea da greş vreodată. Strălucirea unei pietre fin încastrate se transpune cu atâta uşurinţă pe chipul şi în ochii primitoarei, încât argumentele pro nu-şi mai au rostul. Ei bine, printre cele mai şic bijuterii la care noi, reprezentantele sexului frumos, visam, sunt colecţiile Pomellato.  

Celebrul brand de bijuterii, de origini milaneze, şi-a început activitatea în 1967, ajungând astăzi să fie aşa de bine cotat încât orice doamnă care se respectă şi oricare celebritate ce ţine  la statusul său trebuie să aibă pe deget trei ineluşe cu pietre colorate din celebra serie Nudo Rings (foto sus) sau Colpo di Fulmine. Sau un şir de inele subţiri, în diferite culori, bătute în pietre mici, Lucciole. Acestea sunt cele mai cunoscute modele Pomellato care au făcut înconjurul lumii.

Colpo Di Fulmine

Lucciole

Bijuteriile sunt confecţionate din aur alb, aur roşu, aur galben, în funcţie de design fiind combinate cu, briliante, opal, topaz, ametist, rubin, argint etc. Pietrele sunt tăiate într-un mod caracteristic, astfel încat se spune că nimeni nu le poate copia, falsurile fiind foarte evidente. Cât despre preţuri… să vorbim mai bine despre iubirea nepreţuită a partenerilor noştri!

Bahia


M’ama non m’ama


Tabou


Actriţa britanică Tilda Swinton, în spotul publicitar care celebrează 10 ani de la crearea primelor inele Pomellato Nudo

Citeşte şi: Lansare Valentino in Romania. Vezi cum s-au imbracat vedetele noastre