Heidi Klum are o relaţie cu bodyguard-ul ei

Top modelul german Heidi Klum a recunoscut miercuri într-o emisiune de televiziune din Statele Unite că are o relaţie cu bodyguard-ul ei Martin Kristen, însă a susţinut că nu l-a înşelat niciodată pe fostul ei soţ, cântăreţul Seal, în perioada în care cei doi au format un cuplu, conform Mediafax.
Heidi Klum are o relaţie cu bodyguard-ul ei

Top modelul german Heidi Klum a recunoscut miercuri într-o emisiune de televiziune din Statele Unite că are o relaţie cu bodyguard-ul ei Martin Kristen, însă a susţinut că nu l-a înşelat niciodată pe fostul ei soţ, cântăreţul Seal, în perioada în care cei doi au format un cuplu, conform Mediafax.

Modelul german, care a depus actele prin care a solicitat divorţul de Seal în ianuarie, spune că a început relaţia cu Martin Kristen abia după despărţirea de celebrul cântăreţ, informează The Sun.

Heidi Klum, în vârstă de 39 de ani, a făcut aceste dezvăluiri în talk-show-ul TV găzduit de Katie Couric.

Invitată să se pronunţe în legătură cu seriozitatea acestei noi relaţii, Klum a spus: „Nici măcar nu ştiu dacă pot să-i spun relaţie sau ce alt nume să îi dau. Abia a început şi nu ştiu. Nu ştiu unde ne va duce”.

„Îl cunosc de patru ani şi el a fost alături de familia noastră în ultimii patru ani. A avut grijă de toată familia, în special de cei patru copii, şi ne-a ajutat extrem de mult. Am încredere să îl las să aibă grijă de copiii mei. E un bărbat minunat şi abia am început să ne cunoaştem dintr-un punct de vedere complet diferit”, a spus Heidi Klum.

Zvonurile despre relaţia lor au apărut la sfârşitul lunii trecute, atunci când Heidi a fost fotografiată în timp ce era îmbrăţişată de Martin Kristen, în timpul unei vacanţe petrecute cu familia în Sardinia.

Seal, în vârstă de 49 de ani, şi-a criticat în temerni destul de duri fosta parteneră de viaţă, declarând după ce a văzut acele fotografii: „Aş fi preferat ca Heidi să aibă mai multă clasă şi să aştepte măcar să divorţăm, înainte de a începe să facă sex cu un angajat al familiei”.

Heidi Klum şi Seal – care au împreună patru copii – aşteaptă în această perioadă ca divorţul lor să fie finalizat oficial.

În emisiunea TV la care a fost invitată miercuri seară, Heidi a repetat faptul că nu şi-a înşelat niciodată soţul.

„Nu e adevărat. Nu m-am uitat niciodată la un alt bărbat atât timp cât am fost cu el. Sunt o persoană care crede în poveştile de iubire, iar atunci când spun «da», o spun pentru totdeauna. Însă… nu ştii niciodată ce se poate întâmpla. Viaţa te schimbă. Pare un drum cu multe urcuşuri şi coborâşuri şi încerci să treci peste ele. Nu ştiu ce s-a întâmplat, pur şi simplu nu am mai putut face ca relaţia noastră să meargă”, a spus modelul german.

În ianuarie anul acesta, Heidi Klum şi Seal au anunţat că vor divorţa după o relaţie de şapte ani.

Top modelul a declarat anterior că îi place viaţa de femeie celibatară şi că nu intenţionează să se mai căsătorească, deşi i-a plăcut ideea de căsnicie. Klum a mai spus că vrea să se concentreze pe propria familie şi că sunt lucruri mult mai grave în viaţă decât o despărţire.

Heidi, în vârstă de 39 de ani, şi Seal, în vârstă de 48 de ani, s-au căsătorit în mai 2005, iar la fiecare aniversare a evenimentului şi-au reînnoit jurămintele.

Cuplul are împreună trei copii biologici – Henry, în vârstă de 6 ani, Johan, în vârstă de 5 ani, şi Lou, în vârstă de 2 ani. Heidi, un renumit model al casei Victoria’s Secret, l-a cunoscut pe Seal în 2004, pe când era însărcinată cu Leni, al cărei tată biologic este omul de afaceri Flavio Briatore. În 2009, Seal a adoptat-o oficial pe Leni.

Citeşte şi: Frumuseţe à la Heidi Klum

Heidi Klum a fost bătută de Seal?

Heidi Klum: “Nu zic ca tre sa pui o bara in dormitor, dar mie imi place sa fac asta uneori”
 

Cel mai nou articol Video:
Dr. Laura Davidescu: greșeli care ne îngrașă