Gabriela Vranceanu Firea, insarcinata in 3 luni

Gabriela Vranceanu Firea, devenita de curand doamna Pandele, este insarcinata in 3 luni, potrivit propriei declaratii facute in emisiunea Acces Direct. Mamica isi doreste sa aiba o fetita pe care sa o alinte "Molecula", insa nu se supara nici daca va fi baietel.
Gabriela Vranceanu Firea, insarcinata in 3 luni
Gbriela Vranceanu Firea, insarcinata in 3 luni

Gabriela Vranceanu Firea, devenita vara aceasta doamna Pandele, este insarcinata in 3 luni, potrivit propriei declaratii facute in emisiunea Acces Direct. Mamica isi doreste sa aiba o fetita pe care sa o alinte „Molecula”, insa nu se supara nici daca va fi baietel.

Prezentatoarea TV mai are un fiu de 16 ani din casnicia anterioara, insa este entuziasmata la gandul ca s-ar putea sa aibaa, o fetita. „Nu este un secret ca imi doresc o fetita, insa nici eu, nici Florin (sotul acesteia, Florin Pandele – n. red.) nu ne vom supara daca vom avea un baiat”, a declarat aceasta.

Sotii Pandele si-au legalizat relatia anul acesta dupa ce anul trecut au anuntat ca formeaza un cuplu. Gabriela a fost casatorita timp de 17 ani cu Rasvan Firea care a murit anul trecut, in luna ianuarie, in urma unui atac cerebral.

La randul sau, Florin Pandele a mai fost si el casatorit timp de 15 ani si are 2 baieti.

Citeste si:
Gabi Firea, ceruta in casatorie de primarul orasului Voluntari

Gabi Firea a lesinat la mormantul sotului

Soc pentru Gabi Firea: i-a murit sotul!