Gabriela Vranceanu Firea, insarcinata in 3 luni

Gabriela Vranceanu Firea, devenita de curand doamna Pandele, este insarcinata in 3 luni, potrivit propriei declaratii facute in emisiunea Acces Direct. Mamica isi doreste sa aiba o fetita pe care sa o alinte "Molecula", insa nu se supara nici daca va fi baietel.
27.10.2011
Gabriela Vranceanu Firea, insarcinata in 3 luni
Gbriela Vranceanu Firea, insarcinata in 3 luni

Gabriela Vranceanu Firea, devenita vara aceasta doamna Pandele, este insarcinata in 3 luni, potrivit propriei declaratii facute in emisiunea Acces Direct. Mamica isi doreste sa aiba o fetita pe care sa o alinte „Molecula”, insa nu se supara nici daca va fi baietel.

Prezentatoarea TV mai are un fiu de 16 ani din casnicia anterioara, insa este entuziasmata la gandul ca s-ar putea sa aibaa, o fetita. „Nu este un secret ca imi doresc o fetita, insa nici eu, nici Florin (sotul acesteia, Florin Pandele – n. red.) nu ne vom supara daca vom avea un baiat”, a declarat aceasta.

Sotii Pandele si-au legalizat relatia anul acesta dupa ce anul trecut au anuntat ca formeaza un cuplu. Gabriela a fost casatorita timp de 17 ani cu Rasvan Firea care a murit anul trecut, in luna ianuarie, in urma unui atac cerebral.

La randul sau, Florin Pandele a mai fost si el casatorit timp de 15 ani si are 2 baieti.

Citeste si:
Gabi Firea, ceruta in casatorie de primarul orasului Voluntari

Gabi Firea a lesinat la mormantul sotului

Soc pentru Gabi Firea: i-a murit sotul!

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Recomandare video
Cum scăpăm de scrâșnitul din dinți. 3 exerciții simple pentru bruxism