Excentricul Karl Lagerfeld plănuieşte să se însoare cu Choupette, pisica lui siameză

Ce viaţă de pisică! Choupette, răsfăţata şi cel mai de preţ bun al designer-ului Karl Lagerfeld, urmează să spună Miau, pardon Da, în faţa stării civile, după spusele extravagantului bătrânel în vârstă de 78 de ani. Karl a declarat publicaţiei independent.co.uk că ar vrea sa pună capăt celibatului şi că cea mai bună alegere ar fi pisica lui imaculată, care dispune de nu mai puţin de...3 menajere şi avion particular. În plus, activităţile zilnice ale felinei sunt urmărite de 27.000 de persoane pe reţeaua de socializare twitter.
Autor: Paula Rotaru
Excentricul Karl Lagerfeld plănuieşte să se însoare cu Choupette, pisica lui siameză

Ce viaţă de pisică! Choupette, răsfăţata şi cel mai de preţ bun al designer-ului Karl Lagerfeld, urmează să spună „Miau”, pardon, „Da!”, în faţa stării civile, după spusele extravagantului bătrânel în vârstă de 78 de ani.

Karl a declarat publicaţiei independent.co.uk că ar vrea sa pună capăt celibatului şi că cea mai bună alegere ar fi pisica lui imaculată, care dispune de nu mai puţin de…3 menajere şi avion particular. În plus, activităţile zilnice ale felinei sunt urmărite de 27.000 de persoane pe reţeaua de socializare twitter.

“Din păcate, căsătoria între oameni şi animale nu este momentan posibilă”, îşi exprimă cu regret năduful directorul casei de modă Chanel.

Excentricităţile creatorului de modă nu sunt o noutate pentru nimeni. Acesta şi-a angajat propriul chelner care să îi ducă băutura pe o tavă de argint atunci când se află la sindrofii, astfel încât să nu cumva să îşi obosească mâinile, şi aruncă frecvent mici răutăţi la adresa vedetelor din showbiz, fără a-i păsa de consecinţe.

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook