Ethan Hawke, fermecat de buzele Angelinei Jolie: “Atunci când te sărută, uiţi cum te cheamă”

Actorul american Ethan Hawke a dezvăluit că cel mai bun sărut al său de pe marele ecran a fost acela în care a avut-o ca parteneră pe Angelina Jolie, alături de care a turnat câteva scene pline de pasiune pentru filmul "Identităţi furate/ Taking Lives" (2004), relatează contactmusic.com, citată de Mediafax.
Ethan Hawke, fermecat de buzele Angelinei Jolie: “Atunci când te sărută, uiţi cum te cheamă”

Actorul american Ethan Hawke a dezvăluit că cel mai bun sărut al său de pe marele ecran a fost acela în care a avut-o ca parteneră pe Angelina Jolie, alături de care a turnat câteva scene pline de pasiune pentru filmul „Identităţi furate/ Taking Lives” (2004), relatează contactmusic.com, citată de Mediafax.

Ethan Hawke, care de-a lungul anilor a jucat alături de multe actriţe frumoase, a făcut aceste declaraţii într-un interviu acordat în emisiunea „Watch What Happens Live”, difuzată de televiziunea BravoTV.

„Cel mai bun sărut al meu de pe marele ecran a fost acela cu Angelina Jolie”, a spus Ethan Hawke.
„Angelina Jolie s-a născut pentru a fi irezistibilă în faţa bărbaţilor, pentru a-i face să devină slabi. Iar atunci când te sărută, uiţi cum te cheamă”, a adăugat actorul american.

Ethan Hawke are doi copii cu actriţa Uma Thurman, de care a divorţat în 2004. În 2008 el s-a recăsătorit cu Ryan Shawhughes-Hawke cu care mai are doi copii. Ryan a fost pentru o scurtă perioadă bona copiilor lui Ethan cu prima lui soţie.
Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în „Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith” în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood „Brangelina”, sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.