Elena Gheorghe: “Am fost grăsuţă!”

Cele mai relaxate discuţii şi prieteniile se leagă clar în jurul unei mese pline cu bucate alese. Am ieşit cu Elena Gheorghe, una dintre cele mai populare vedete din România, la masă. Ea este apreciată atât pentru muzică cât şi pentru look-ul fresh şi silueta sa. Pare de necrezut, însă Elena se declară o pofticioasă. Să vedem însă, dacă a trecut testul jamonului.
27.02.2014

Cele mai relaxate discuţii şi prieteniile se leagă clar în jurul unei mese pline cu bucate alese. Am ieşit cu Elena Gheorghe, una dintre cele mai populare vedete din România, la masă. Ea este apreciată atât pentru muzică cât şi pentru look-ul fresh şi silueta sa. Pare de necrezut, însă Elena se declară o pofticioasă.  Să vedem însă, dacă a trecut testul jamonului.

Ne-am întâlnit la ceas de seară, la o oră perfectă pentru cină. Elena purta o vestă albă, accesorizată interesant cu un ham din piele. Zâmbeşte tuturor, este prietenoasă şi emană energie pozitivă. Îmi spune că se bucură că ne vedem într-un restaurant deoarece îi este foame. Greu de crezut pentru multe dintre cele care se chinuie să slăbească… Elena poartă S şi XS, este mamă şi declară că este pofticioasă şi că îi plac dulciurile la nebunie. Aşadar, discuţia începe cu câteva povestiri despre ritmul de viaţă aglomerat şi astrologie. Vin antreurile, de fapt primim “tapas” – cum se spun spaniolii. Suntem faţă în faţă cu o selecţie de brânzeturi spaniole (unul dintre tipurile de brânză a stat la maturat 8 ani), jamon Serrano (şuncă de porc uscată) şi măsline.
Elena gustă şi îmi mărturiseşte că este foarte atentă la asocierea grupelor alimentare: “Nu mănânc brânză şi carne, nici cartofi şi carne la aceeaşi masă. Aleg carne cu legume fierte ori la grătar.” Îşi aminteşte că în Spania, ori de câte merg sunt întâmpinaţi cu preparate tradiţionale şi că uneori este greu să refuze gazdele entuziaste, însă trebuie să-şi respecte principiile alimentare.

Pagina 1 din 2
Regimul de vitaminizare al Laurei Cosoi
Regimul de vitaminizare al Laurei Cosoi
Cel mai nou articol Video:
Ce câștigăm dacă ne ridicăm privirea din telefoane?