Demi Moore nu mai vrea să audă de relaţii cu bărbaţi mai tineri

Actriţa Demi Moore spune că nu va mai avea niciodată relaţii cu bărbaţi mai tineri decât ea, pentru că şi-a pierdut încrederea în sine din cauza diferenţelor de vârstă, informează closer.fr, citată de Mediafax.
Demi Moore nu mai vrea să audă de relaţii cu bărbaţi mai tineri

Actriţa Demi Moore spune că nu va mai avea niciodată relaţii cu bărbaţi mai tineri decât ea, pentru că şi-a pierdut încrederea în sine din cauza diferenţelor de vârstă, informează closer.fr, citată de Mediafax. În prezent, Demi Moore are o relaţie cu omul de afaceri Peter Morton, în vârstă de 60 de ani.

Moore, în vârstă de 50 de ani, a trecut printr-o perioadă foarte dificilă după despărţirea de soţul ei, Ashton Kutcher, care acum are o relaţie cu actriţa Mila Kunis. Kutcher, cu 15 ani mai tânăr decât Demi Moore, şi-a înşelat soţia chiar în ziua în care sărbătoreau şase ani de căsnicie, cu o chelneriţă, care apoi a vorbit în presă despre noaptea lor toridă.

Demi Moore şi-a regăsit însă zâmbetul alături de noul ei iubit, Peter Morton, care este, de altfel, tatăl unei alte cuceriri de-a ei, Harry Morton, în vârstă de 31 de ani.


„Întotdeauna a preferat tinerii şi, în cele din urmă, şi-a pierdut încrederea în ea”, a declarat o sursă apropiată actriţei pentru publicaţia Heat.
„Astăzi, ea a întâlnit pe cineva cu care se simte încrezătoare în propriile forţe”, a adăugat aceeaşi sursă.

Moore nu şi-a reglat încă problemele cu Kutcher – divorţul celor doi nu este finalizat şi nu se pot pune de acord asupra averii comune.
În martie 2012, Moore a solicitat pensie alimentară de la soţul ei, de care s-a despărţit în noiembrie 2011, potrivit documentelor oficiale de divorţ pe care artista americană le-a depus la Curtea Superioară din Los Angeles. Ashton Kutcher, starul serialului de comedie „Doi bărbaţi şi jumătate” difuzat de postul CBS, a depus actele prin care a solicitat la rândul său divorţul de Demi Moore, în decembrie 2012, la peste un an de la despărţire.

Pensia alimentară cerută de la Kutcher reprezintă o solicitare destul de neobişnuită pentru Demi Moore, care a fost una dintre actriţele cel mai bine plătite de la Hollywood în anii 1990.


Demi Moore şi Ashton Kutcher au citat fiecare diferenţe ireconciliabile în actele depuse la Curtea Superioară din Los Angeles. În documentele depuse de actor, acesta a specificat faptul că nu solicită pensie alimentară şi că nu se va opune acordării unei pensii alimentare pentru Moore.


Potrivit revistei Forbes, Ashton Kutcher a câştigat 24 de milioane de dolari din mai 2011 până în mai 2012, devenind, graţie serialului „Doi bărbaţi şi jumătate”, cel mai bine plătit actor de televiziune.

Demi Moore a început relaţia cu Ashton Kutcher la câţiva ani după ce s-a despărţit de actorul Bruce Willis, pe vremea când Kutcher era un star în ascensiune, graţie rolului din serialul „That ’70s Show”. Relaţia lor a devenit unul dintre subiectele preferate de tabloidele americane, mai ales din cauza diferenţei de vârstă dintre cei doi actori, care s-au căsătorit în cele din urmă la Los Angeles, în septembrie 2005.

 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Nora Neghină, psiholog: ce determină comportamentul adictiv