Catherine Zeta-Jones, internată din nou la psihiatrie

Actriţa galeză Catherine Zeta-Jones a fost internată din nou într-o clinică specializată în tratarea sindromului maniaco-depresiv (tulburare bipolară).
27.05.2013
Catherine Zeta-Jones, internată din nou la psihiatrie

Actriţa galeză Catherine Zeta-Jones a fost internată din nou într-o clinică specializată în tratarea sindromului maniaco-depresiv (tulburare bipolară). Vestea bună este că actriţa nu a stat foarte mult timp în clinică, fotografii surprinzând-o la sfârşitul săptămânii trecute plecând acasă.

Sindromul maniaco-depresiv, de care vedeta a dezvăluit că suferă în 2011, se caracterizează prin schimbări extreme de dispoziţie, de la depresii severe până la episoade maniace, în cursul cărora bolnavii tind să aibă o dispoziţie euforică, să fie hiperactivi, agitaţi şi fără să simtă necesitatea somnului.

Totodată, în cursul episoadelor depresive, persoanele care suferă de această tulburare sunt triste, se simt fără speranţă, vinovate şi/sau fără valoare şi au un nivel scăzut de energie.

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac: metode eficiente de a ne menține creierul sănătos