Britney Spears şi secretul siluetei de invidiat

Secretul siluetei de invidiat pe care o afişează de câteva luni cântăreaţa americană Britney Spears constă în 5 mese mici pe zi şi sesiuni "agresive" de exerciţii fizice, a dezvăluit Tony Martinez, antrenorul personal al artistei.
31.07.2013
Britney Spears şi secretul siluetei de invidiat

Secretul siluetei de invidiat pe care o afişează de câteva luni cântăreaţa americană Britney Spears constă în 5 mese mici pe zi şi sesiuni „agresive” de exerciţii fizice, a dezvăluit Tony Martinez, antrenorul personal al artistei.

„Şedinţele includ exerciţii diferite care combină elemente din sporturi, alergări pe bandă şi exerciţii pentru muşchii abdominali: 20 de aruncări din săritură la coşul de baschet, mersul cu spatele pe bandă cu viteza de 3,2 kilometri pe oră timp de un minut, urmat de mersul cu faţa timp de un minut, balansări pe un picior şi aruncarea mingii medicinale, mers pe bicicletă şi 20 de rotaţii pe saltea pentru muşchii abdominali”, dezvăluie antrenorul.
 

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea