Ana si Doina la shopping cu CSID

Castigatoarele revistei CSID au intrat in posesia premiilor.
Ana si Doina la shopping cu CSID
Ana si Doina la shopping cu CSID

Luna aceasta, am cunoscut nu doar doua castigatoare ale concursului nostru lunar, ci sase persoane, intre 8 luni si 35 de ani, toate fane CSID! Doina Vasiliev a venit cu fetita ei de 12 ani tocmai din Tulcea, intrucat mama a completat, iar fetita a pus talonul in plic si la posta.

Asadar, mosul a venit la dublu! La fel, Ana Laura Horodinca din Focsani a completat talonul, dar fiind ocupata cu bebelusul de nici 8 luni, a fost ajutata de sot sa desavarseasca participarea la concurs.

Pentru ca si-a indeplinit cu brio sarcina, sotul a beneficiat de un cadou! Fiind galant, a cedat cu generozitate Anei toata placerea cumparaturilor, cu atat mai mult cu cat a doua zi era ziua ei de nastere. Nu la fel de galanti au fost Luca si Filip care au renuntat la cochetarii in fata jucariilor tentante si a caciulitelor viu colorate de la Debenhams.

Cautandu-mi tinutele festive pentru emisiunile de dimineata, am gasit cateva accesorii sportive ingenioase, cum ar fi niste gantere care se prind direct de glezna.

Citeste si Sorana si Iolanda au castigat cu CSID
                  Castigatori concurs Fii The One de Sarbatori!

Foto:  VICTOR CIUPULIGA