Adela Popescu: Nu m-as mai intoarce niciodata la o periuta manuala

Intre tehnologie si beneficiile asupra vietii oamenilor exista o legatura foarte stransa. Recunoaste - te-ai intoarce vreodata la patefon pentru a asculta muzica preferata sau ti-ai calca hainele cu fierul de calcat cu carbuni?
19.09.2013
Adela Popescu: Nu m-as mai intoarce niciodata la o periuta manuala

 

Intre tehnologie si beneficiile asupra vietii oamenilor exista o legatura foarte stransa. Recunoaste – te-ai intoarce vreodata la  patefon pentru a asculta muzica preferata sau ti-ai calca hainele cu fierul de calcat cu carbuni?

 

Atunci cand vine vorba despre igiena dentara, tehnologia are un nou nume – periuta electrica Oral-B® – iar Adela Popescu s-a declarat adepta convinsa a acesteia:

“Viata mea se imparte acum intre concerte sau filmari si da, zambetul este important. 2 minute de curatare revolutionara a dintilor cu Oral-B® Triumph® 5000, si pot sa spun un singur lucru – nu m-as mai intoarce niciodata la o periuta manuala”.

Experimenteaza o curatare revolutionara in 2 minute cu noul Oral-B® Triumph® 5000 cu SmartGuide™ care te ghideaza cum sa te speli corect pe dinti, fara a leza gingiile si te va face sa nu te mai intorci niciodata la periuta manuala!

 

periuta electrica Oral-B® Triumph® 5000 cu SmartGuide™ Prin tehnologia sa avansata cu 5 moduri de curatare, cele 8800 oscilatii, 40,000 rotatii pe minut si aranjarea perilor in forma de cupa 3D, noul Oral-B® Triumph® 5000 cu SmartGuide™ asigura o curatare superioara, dinte cu dinte, fara a leza gingiile.

In plus, periuta electrica poate ajunge in zone in care periuta manuala nu poate patrunde, ajutand astfel la eliminarea placii bacteriene cu pana la 100% mai mult fata de o periuta de dinti obisnuita.

Dr. Florin Lazarescu, medic stomatolog – “Curatarea corecta a dintilor este foarte importanta deoarece, in timp, aceasta previne o serie de probleme legate de placa bacteriana, tartru, gingivita si carii. De aceea,eu recomand Oral-B® Triumph® 5000 cu SmartGuide™  – solutia perfecta pentru o curatare dentara revolutionara in 2 minute”.

 

Cel mai nou articol Video:
Platou de post rapid de făcut și foarte sănătos