6 destinaţii ieftine pentru vacanţa de vară!

Nu te-ai hotărât încă unde să mergi în concediul de vară? Te-ai săturat de litoralul românesc dar vacanţele în tări mai "exotice" ţi se par scumpe? Surpriză! Grecia, Turcia sau Italia sunt doar câteva dintre destinaţiile superbe şi care au oferte incredibil de ieftine! Iar dacă îţi doreşti o vacanţă puţin mai...extravagantă, poţi opta pentru o croazieră pe Marea Mediterană!
14.05.2015

Nu te-ai hotărât încă unde să mergi în concediul de vară? Te-ai săturat de litoralul românesc, dar vacanţele în tări mai „exotice” ţi se par scumpe?

Grecia, Turcia sau Italia sunt doar câteva dintre destinaţiile superbe şi care au oferte incredibil de ieftine! Iar dacă îţi doreşti o vacanţă puţin mai… extravagantă, poţi opta pentru o croazieră pe Marea Mediterană la un preţ la fel de accesibil!


Intră în Galeria FOTO pentru a vedea ofertele ieftine, dar frumoase, care te aşteaptă şi alege acum locul unde să-ţi petreci mult aşteptata vacanţă!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol
Iulia Pocol

De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie.

Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal.

Totuşi, nu pot să nu ... citește mai mult

Recomandare video
Dr. Mihaela Marinescu, VITALITAS: totul despre longevitate și îngrijirea de calitate a persoanelor vârstnice