Vacanţa de vis: NISA, „capitala” Coastei de Azur – Galerie Foto

Oraşul socotit capitala Coastei de Azur şi numit deseori “Nice La Belle”, “Nisa cea frumoasă” este fără “doar”, fără “poate”, fără “nu ştiu ce să zic”, o poveste.

Oraşul socotit capitala Coastei de Azur şi numit deseori “Nice La Belle”, “Nisa cea frumoasă” este fără “doar”, fără “poate”, fără “nu ştiu ce să zic”, o poveste. O poveste franţuzească pe care ai vrea să o trăieşti iar şi iar, nu doar ca personaj secundar, adică vizitator. Aş fi tare curioasă să aflu câţi turişti au ajuns pe aeroport, la check-in-ul de final, cu gândul “ce mi-ar fi plăcut ca acest loc să-mi fie casă”. Şi cât de des au visat apoi la întoarcere.

Dacă sunteţi mai degrabă oameni ai muntelui, nu vă grăbiţi să întoarceţi pagina – oraşul de la malul Mediteranei le are pe toate, doar este la poalele Alpilor Maritimi. La o oră şi ceva de Nisa (drum pe care îl puteţi face cu autobuzul local) daţi peste staţiuni de schi, cum este Auron, iar dacă cerul e limpede, chiar şi acum, dacă vă plimbaţi prin împrejurile oraşului puteţi vedea munţii ninşi. Ei, acum că v-am captat tuturor atenţia, să trecem la prezentare.

Pagina 1 din 2
Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată