Plajele Greciei, destinaţii de vacanţă pentru toate buzunarele!

Corfu, Creta sau Lefkada sunt doar cateva destinatii ce ofera un peisaj spectaculos, sunt pline de legende si au ape cristaline, de un albastru turcoaz.
27.03.2015
Plajele Greciei, destinaţii de vacanţă pentru toate buzunarele!

CORFU

Corfu este una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei si, datorita puternicei sale conexiuni istorice cu Europa, a fost intre primele insule deschise turismului. Azi, Corfu atrage mii de turisti din toate colturile lumii.

Situata in partea de nord vest a tarii, Corfu are un aer cosmopolit combinat cu  un caracter traditional special. Paleokastritsa, Sidari, Kassiopi si Acharavi sunt locuri turistice frumoase, situate in partea de nord a insulei, în timp ce interiorul insulei este presarat cu sate minunate si multe obiective turistice.

Punctul culminant al insulei este orasul vechi care are un stil caracteristic venetian. Consultantii in turism au pregatit oferte early booking spre aceasta destinatie, disponibile pana la 30 aprilie, iar preturile sunt cu pana la 40% mai mici decat in plin sezon. Cu doar 300 Euro poti rezerva un sejur de 7 zile, cu demipensiune, la un hotel de 3 stele in Corfu.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Despre yoga, meditație și stres