Timpul inseamna bani

Ceasurile sunt cele mai scumpe accesorii din lume, iar recordul in domeniu e detinut de o piesa rara, evaluata la 25 de milioane de dolari.
08.09.2009
Timpul inseamna bani
Timpul inseamna bani

Nu ne referim insa la afaceri, ci la pretioasele bijuterii care indica ora exacta. Ceasurile sunt cele mai scumpe accesorii din lume, iar recordul in domeniu e detinut de o piesa rara, evaluata la 25 de milioane de dolari.

Da, 25 de milioane de dolari. Iata ce su­ma poate cineva sa poarte la mana! Ceasul a fost lansat deja de Chopard. Contine un diamant de 15 karate de culoare roz, unul de 12 karate de culoare al­bastra si unul de 11 karate de culoare alba. Rezultatul este un ceas stralucitor care da atatea batai de cap incat cel care l-ar purta ar avea nevoie si de o ar­ma­ta de oameni de paza alaturi.

O alternativa ceva mai ief­tina este ceasul Patek Philippe Supercomplication care cos­ta doar 11 milioane de do­lari. Ceasul a fost creat in 1932 si vandut in 1999 la aceasta suma fa­bu­loasa. Pentru cineva cu un buzunar mai subtire, poate ar fi recomandat un Patek Philippe Platinum World Time de numai 4 milioane de do­lari.

Sau poate alta „deli­ca­tesa” de la aceeasi firma, ata­ta vreme cat aceasta a pro­dus 10 dintre cele mai scump­e ceasuri din lume din 1868 pana azi. Iata si o super ofer­ta: un ceas de 1,5 milioane de dolari de la firma elvetia­na Vacheron Constantin.

Cea­sul a fost numit „Tour de l’Ile” si este atat de compli­cat incat a necesitat 10.000 de ore de munca sa fie creat. Tot un ceas elvetian este cea mai buna optiune si pentru un star hollywoodian. Mischa Barton are o bijuterie de 250.000 de dolari, iar George Clooney se multu­meste cu unul de 1 milion de dolari.

Pierce Brosnan a fa­cut reclama la bijuterii care arata trecerea timpului si s-a ales cu o piesa de 1,5 milioa­ne. Iar pentru Jeniffer Lopez ce nu e scump, este bun de dat la gunoi. Ceasul divei are diamante galbene si de­paseste 5 milioane de dolari.

George Clooney

Jennifer Lopez

Pierce Brosnan

Foto: PHOTOLAND, SWISSTIME

Andreea Groza
Andreea Groza

Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat.
Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm ... citește mai mult

Top 10 celebritati fara sani
Top 10 celebritati fara sani
Recomandare video
Dr. Cazacu Corrado: simptome și tratament în boala parodontală (parodontoză)