Lenjeria intimă cu vibrator: cum îţi poate îmbunătăţi viaţa sexuală

Lenjeria intimă cu vibrator poate avea numeroase beneficii pentru viaţa sexuală.
02.12.2019
Lenjeria intimă cu vibrator: cum îţi poate îmbunătăţi viaţa sexuală
FOTO: 123rf.com / Lenjeria intimă cu vibrator: cum îţi poate îmbunătăţi viaţa sexuală

Despre vibrator şi istoria acestuia am tot discutat. Am aflat că are numeroase beneficii pentru femei, este un aliat chiar şi în relaţia cu partenerul şi, mai ştim că primul vibrator a fost inventat pentru a trata depresia şi crizele de isterie. Pe piaţă găsim numeroase modele, mai mici, mai mari, dar mai ales sub diferite forme precum lenjeria intimă vibratoare care, bineînţeles, are acelaşi scop: de a te aduce în cel mai culminant punct, fie că eşti solo sau cu partenerul.

Cum poate lenjeria intimă cu vibrator să-ţi îmbunătăţească viaţa sexuală

Probabil te întrebi ce poate fi atât de provocator la o pereche de chiloţi care vibrează. În primul rând, vibratoarele oferă mai multă plăcere. Potrivit experţilor în sexologie, majoritatea femeilor au şanse mai mari să atingă orgasmul atunci când folosesc un vibrator, decât dacă sunt stimulate de partener, iar asta pentru că vibratorul poate funcţiona la o viteză constantă şi sub un anumit pattern spre deosebire de mână sau penis. În plus, vibratoarele se concetrează pe stimularea clitorisului, zona critică pentru a atinge orgasmul.

Totodată, avantajul lor este că sunt foarte discrete şi pot fi purtate oriunde, adică te poţi răsfăţa în orice moment al zilei, chiar dacă eşti în public sau în propria casă, deoarece aceste device-uri vin la pachet cu o telecomandă care-ţi permite să le controlezi cu ajutorul aplicaţiilor conectate prin Bluetooth, ceea ce înseamnă că pot avea control asupra lor şi asupra intensităţii, chiar în momentele intime de cuplu.

Deşi încă reprezintă un subiect tabu, la fel ca multe altele, folosirea lenjeriei intime cu vibrator poate fi o modalitate prin care să-ţi descoperi sexualitatea, dar mai ales prin care să te descoperi pe tine. În plus, cu ajutorul acestui tip de vibrator poţi pune în practică anumite fantezii sexuale şi te poţi autorăsfăţa fără ca nimeni să-şi dea seama.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Raed Arafat, despre moarte: „Sper să vină cât mai târziu”