Antonia a învăţat să prepare îngheţată raw-vegan!

Antonia recunoaşte că dulciurile sunt pasiunea ei vinovată, iar alături de Anca Alungulesei, fondatoarea primei cofetării-ceainării raw-vegane din România, cântăreaţa a descoperit că poţi prepară dulciuri care să fie şi foarte gustoase şi foarte sănătoase.
Antonia a învăţat să prepare îngheţată raw-vegan!

Antonia recunoaşte că dulciurile sunt pasiunea ei vinovată, iar alături de Anca Alungulesei, fondatoarea primei cofetării-ceainării raw-vegane din România, cântăreaţa a descoperit că poţi prepară dulciuri care să fie şi foarte gustoase şi foarte sănătoase.

Şi ce poate fi mai potrivit pentru vremea de vara decât o îngheţată, preparată însă fără frişcă, smântână, ouă sau zahăr?

Antonia a învăţat de la Mademoiselle Coco reţeta unei îngheţate sănătoase şi uşor de preparat, “un deşert exotic care se face în cinci minute, dar se mănâncă în două”, după cum glumeşte cântăreaţa – îngheţată de mango şi ciocolată decorată cu trandafiri.

Nerăbdătoare să înveţe să prepare sortimentele de îngheţată, dar mai ales să guste din produsul finit, Antonia s-a dovedit un foarte bun ucenic în bucătăria raw vegană a lui Mademoiselle Coco, dar un şi mai bun degustător al rafinatului deşert gătit alături de Anca Alungulesei. Fructe de mango congelate, banană congelată, miere, vanilie, sare de Himalaya şi delicioasă cacao crudă – care are proprietăţi afrodisiace! – a avertizat Anca Alungulesei – au fost singurele ingrediente folosite la această îngheţată.

Rezultatul final, care poate fi văzut aici http://www.rawcoco.ro/mademoiselle-coco-şi-antonia-pregătesc-îngheţată-raw-vegan/ a fost întâmpinat cu strigăte de încântare de Antonia. Despre elementele de décor ale acestui spectaculos tip de deşert – trandafirii – Antonia a mărturisit că a mai gustat o dată, tot la Rawcoco. Iar după o scurtă dilema morală – “Sunt prea frumoşi! Să-i mănânc sau nu?” – bucuria de a putea degusta un deşert perfect a învins!

În afară de savoarea deosebită, ingredientele acestei îngheţate au un efect deosebit asupra sănătăţii. Această pentru că fructul de mango alcalinizează organismul, scade nivelul colesterolului, îmbunătăţeşte digestia şi vederea şi curată pielea.

Bananele se numără printre cele mai nutritive fructe pentru că sunt bogate în vitamine (acid folic, vitamina C, A, E, B6), minerale (potasiu, sodiu, fier, calciu, magneziu, cobalt, fosfor, zinc, crom), zaharuri, fibre şi proteine.

La toate acestea se adaugă proprietăţile pe care le are cacauă – antioxidante, are mult magneziu, este bogată în flavonoizi şi reglează nivelul colesterolului. Iar dacă se ia în calcul şi faptul că pudra de cacao crudă stimulează producţia de hormoni ai fericirii, cu atât mai bine se înţelege reacţia extaziată a Antoniei când a gustat din îngheţată preparată de Anca Alungulesei.

Cel mai bun restaurant din lume!
Cel mai bun restaurant din lume!