3 femei din zodiac bune la pat

Sexul și astrele merg mână-n mână, iar femeile guvernate de aceste semne zodiacale sunt niște zeițe în dormitor. Iată 3 femei din zodiac bune la pat.
29.09.2020 |
3 femei din zodiac bune la pat
3 femei din zodiac bune la pat

De cele mai multe ori suntem curioși în privința semnului zodiacal. Caracteristicile, descrierile care ne conturează personalitatea, dar și detaliile picante sunt cele care ne interesează pentru a afla mai multe despre noi. Sau cel puțin ce ne-au pregătit astrele. Felul în care ne comportăm în dormitor este încă un aspect care ne stârnește curiozitatea. Așadar, iată care sunt cele trei femei din zodiac bune la pat, care sunt de neînlocuit când vine vorba de o partidă fierbinte de amor.

3 femei din zodiac bune la pat

Femeia Berbec, cel mai plăcut sex

Femeia Berbec este maestră în dormitor și întotdeauna bărbații se lasă vrăjiți de talentele ei. Îi place să-și folosească mintea în dormitor, iar mulți ar putea jura că are o inteligență sexuală ieșită din comun. Are fantezii elaborate și mereu vine cu ceva nou și provocator. Are o părere foarte bună despre sex și consideră că această activitate o ajută să se modeleze ca femeie. Detestă bărbații care privesc sexul doar ca pe o joacă și nu se implică în acest act și cu mintea.

Femeia Leu, o artistă

Femeia Leu a fost înzestrată cu atuuri fizice extrem de feminine care atrag cu ușurință bărbații. Dacă primește complimente indecente, care pot fi văzute ca pe o flatare, dar și o formă de preludiu sunt șanse foarte mari ca bărbatul care abordeză astfel situația să ajungă mai devreme decât se aștepta în patul femeii Leu.

Femeia Capricorn, o romantică

Femeia Capricorn este interesată să facă dragoste, nu sex. Iubește să se simtă adorată în dormitor, dar mai ales să-și răsfețe partenerul. Sensibilă din fire, se implică în privința sentimentelor și se poate excita cu ușurință chiar și la o strângere de mână. Cu toate astea, noul partener nu trebuie să se gândească că a făcut rapid o nouă cucerire. Deși pare că ți-a căzut în brațe, femeia Capricorn este foarte stabilă emoțional.

Horoscop săptămânal 2020, octombrie
Horoscop săptămânal 2020, octombrie
Recomandări: