Dana Rogoz, o mireasă diafană, superbă

Într-o rochie spectaculoasă, într-un decor de poveste, înconjurată numai de prieteni apropiaţi, dar mai ales, mai fericită ca niciodată, Dana Rogoz a trăit pe 14 iulie, visul unei nopţi de vară. Dana Rogoz şi Radu Dragomir s-au cununat religios la Palatul Mogoşoaia, iar nunta lor a fost exact aşa cum şi-au dorit.
Dana Rogoz, o mireasă diafană, superbă

Într-o rochie superbă, într-un decor de poveste, înconjurată numai de prieteni apropiaţi, dar mai ales, mai fericită ca niciodată, Dana Rogoz a trăit pe 14 iulie, visul unei nopţi de vară. Dana Rogoz şi Radu Dragomir s-au cununat religios la Palatul Mogoşoaia, iar nunta lor a fost exact aşa cum şi-au dorit.

“Sunt foarte fericită!”, a exclamat emoţionată mireasa chiar la începutul serii. „Totul este exact aşa cum am visat, exact aşa cum mi-am imaginat că o sa fie la nunta mea!”

Dana si Radu şi-au pus tot sufletul în organizarea acestei petreceri, iar fiecare aăanunt la care s-au găndit i-a facut pe invitaţi să se simtă personaje într-un cadru mirific, de poveste. Cortul alb amenajat pe o pajiste imensă a fost însufleţit de colivii şi becuri colorate, felinare şi ghirlande, precum şi ghivece cu flori de câmp pe care invitaţii le-au primit în dar din partea mirilor, ca amintire.

Multe dintre decoraţiuni au fost confecţionate de Dana însăşi care a ţinut ca totul să fie cât mai personalizat posibil. Culorile serii au fost verde deschis, lila lavandă şi ivoire.

Rochiţa purtată de Dana în ziua nunţii sale a fost o creaţie Parlor by Veronica Zaharia şi a fost potrivită atât cu personalitatea şi sufletul Danei, dar şi cu locul şi atmosfera de la nunta ei. Buchetul a fost la fel de simplu şi frumos, iar în păr, Dana a purtat, aşa cum a promis, o mică bijuterie vintage.Adela Popescu şi Laura Cosoi, împreună cu alte trei prietene foarte bune ale Danei, au fost cele cinci domnişoare de onoare care i-au fost alături şi care au îmbrăcat la rândul lor rochii diafane, în culoarea lavandei. Pe cap, au avut împletite coroniţe din floare de muşetel.“Visul unei nopţi de vară” s-a împlinit aseară pentru Dana şi Radu care şi-au facut apariţia la cortul alb la “bordul” unei biciclete roşii, cu două locuri, la care au pedalat atât mirele, cât şi mireasa. Prezenţa lor a fost primită cu strigăte de bucurie şi aplauze.Un alt moment impresionant al serii a fost dansul Abramburicăi Dana Rogoz cu cel al Magicianului Marian Râlea care au renăscut pentru câteva minute şi s-au lăsat cuprinşi de emoţiile trecutului. “Eu pot, eu sunt Magician!”, melodia pe care generaţii întregi de copii au fredonat-o odinioară a adus cu ea o parte din nostalgia, bucuria şi inocenţa acelor vremuri.De la petrecere nu au lipsit Andreea Esca şi Alexandre Eram, Cabral şi Andreea Iback, Adela Popescu şi Radu Valcan, Laura Cosoi, Amalia Enache, Iulia Vintur, Răzvan Fodor, Pavel Bartoş, Adelina Chivu, Alina Chivulescu, Aylin Cadîr, prietenii cei mai apropiaţi şi familiile celor doi miri. Aceştia au cântat, au dansat şi s-au bucurat împreună până dimineaţa.

Citeşte şi: Dana Rogoz, expert in preparate inedite precum pastele cu vodca

Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața