MBT, incaltamintea vedetelor de la Hollywood

Paris Hilton, Jennifer Love Hewitt sau Katherine Heigl sunt fane declarate ale incaltamintei care transforma fiecare pas intr-o sedinta de sport pentru picioare.
MBT, incaltamintea vedetelor de la Hollywood
MBT, incaltamintea vedetelor de la Hollywood

Paris Hilton, Jennifer Love Hewitt sau Katherine Heigl sunt fane declarate ale incaltamintei care transforma fiecare pas intr-o sedinta de sport pentru picioare.

Cea mai mica sala de fitness, asa cum a fost denumita incaltamintea MBT de catre specialisti, a devenit unul dintre accesoriile favorite ale vedetelor americane. Celebritati precum Madonna, Teri Hatcher, Silvester Stallone, Antonio Banderas sau Elizabeth Hurley poarta acest tip de incaltaminte ca solutie pentru un stil de viata activ si mentinerea unei forme fizice de invidat. 

MBT sau „antipantoful”, asa cum este cunoscut prin lupta sa deschisa impotriva incaltamintei conventionale ce are numeroase efecte negative asupra sanatatii picioarelor, este un brand popular in strainatate, fiind prezent in peste 28 de tari la nivel mondial de la lansarea sa in 1996.

Compania elvetiana, MBT, producatoarea primului tip de incaltaminte fiziologica cu efect benefic asupra intregului organism, a deschis magazine in Bucuresti, Cluj si Targu Mures in mai putin de un an de la lansarea sa pe piata romaneasca.

Conceptul inovator din spatele incaltamintei Masai Barefoot Technology apartine inginerului elvetian Karl Müller si este inspirat de mersul sanatos al triburilor africane Masai si de experientele personale din Coreea de Sud. „Am trait  in Corea timp de 12 ani, timp in care sufeream de probleme serioase de spate, dureri de genunchi si tendonul lui Ahile.

La marginea orasului Seul, erau campuri de orez peste tot si in momentul in care paseam pe pamant moale, simteam tensiunea din ce in ce mai mica si durerea scazand.  Apoi m-am gandit sa reconstruiesc talpa pantofului meu astfel incat sa obtin senzatia de mers ca intr-un camp de orez atunci când pasesc pe suprafata dura.” povesteste Karl Müller. a

Datorita senzorului si a talpii cu straturi multiple, tehnologia unica MBT recreaza conditiile naturale de pasire in mediul urban artificial.

Totusi, creatorul MBT, inginerul Karl Müller declara ca cel mai mult se bucura „nu atât de feedback-ul primit de la celebritati, cat mai ales de raspunsul primit zi de zi de la clientii obisnuiti care ne spun ca li s-a imbunatatit calitatea vietei de când au incercat MBT.

Dintre toate raspunsurile primite, am retinut ceea ce a spus faimosul scriitor german Martin Walser cum ca MBT este cel mai mare lucru realizat pentru umanitate de la inventia rotii.”

Afla mai multe despre incaltamintea MBT pe www.mbt.ro

 

Cel mai nou articol Video: