Tendinte haine sport 2009

Hainele sport sunt la moda anul acesta!
09.01.2009
Tendinte haine sport 2009
no title

Sportul, tehnologia si moda au foarte multe puncte comune. Echipamentele de sport moderne au rolul de a favoriza performanta, dar si de a-l face pe cel care-l imbraca sa se simta bine in pielea lui. Indiferent de sportul pe care il practici: alege haine sport ce au la baza materiale concepute pe baza unor tehnologii de varf, dar si care au un design revolutionar.

In 2009, echipamentele sportive sunt un mix in­tre hainele speciale, de maxi­ma utilitate si cele cu un de­sign atragator atat prin forme cat si prin culori. Se anunta un an colorat in toate salile de sport, pe toate stadioanele, in parcuri si de ce nu, acasa.

Rosu, roz, albastru electric (Nike, Reebok, Adidas), galben, gri, bleumarin, portocaliu (Puma), verde (Lacoste), alaturi de legendarele nonculori sunt prezente in fibrele materialelor pentru hainele sport.

Haine care alunga oboseala

Marile firme creatoare de echipament sportiv propun materiale inovatoare ce capata prin croiala impecabila forme adaptate corpului, ce favorizeaza miscarea, confortul, diminuarea energiei consumate si cresterea performantei.

In top, raman echipamentele TechFit si Powerweb de la Adidas, deoarece s-a demonstrat ca aceste haine duc la o crestere de 5,3% a fortei si 1,1% a vitezei in timpul unui sprint de peste 30 m. Cu adevarat impresionanta a fost scade­rea cu 1,3% a consumului de oxigen, o dovada clara a faptului ca oboseala era diminuata in timp ce performanta crestea.

De asemenea, si tehnologia Tech Tank, dezvoltata de Nike, s-a dovedit a fi folositoare pentru a mai rezista „Inca 5 minute pe stepper”. Maiourile au suport pentru sani dintr-un material care favorizeaza pastrarea unei temperaturi optime activitatii sportive, iar taieturile materialului ajuta la sustinerea muschilor in timpului efortului.

Citeste si Melodia perfecta pentru sportivi
                 Tendinte jeansi 2009: Blugii masculini

Foto: ADIDAS, NORTHFOTO

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Forma maxima in familie
Forma maxima in familie
Recomandare video
Ce simptome dă cancerul de ficat și cum se tratează