Salată cu broccoli, sfeclă şi seminţe

Ingrediente: 200 gr broccoli, 80 gr seminţe (floarea-soarelui, dovleac, susan), o lingură sos de soia, 250 gr sfeclă roşie gătită, frunze de arpagic, 2 linguri ulei de rapiţă, o lămâie, piper, sare.
Salată cu broccoli, sfeclă şi seminţe

Ingrediente: 200 gr broccoli, 80 gr seminţe (floarea-soarelui, dovleac, susan), o lingură sos de soia, 250 gr sfeclă roşie gătită, frunze de arpagic, 2 linguri ulei de rapiţă, o lămâie, piper, sare.

Preparare: pentru dressing se amestecă ulei de rapiţă cu suc de lămâie, sare şi piper. Broccoli se face la abur 3-4 min, până devine fraged. Prăjeşte seminţele şi adaugă peste sos de soia. Lasă pe foc 3 minute, până seminţele devin aurii şi crocante. Se amestecă broccoli cu felii de sfeclă, se adaugă dressingul, seminţele şi frunzele de arpagic tocate mărunt.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Salată de năut cu feta
Salată de năut cu feta
Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată