Macrou cu salsa mediteraneană

Ingrediente: 4 fileuri de macrou afumat, 3 cepe roşii, o lingură de capere, o lingură ulei de măsline, 2 roşii, 2 linguriţe oţet din vin roşu, o linguriţă suc de lămâie, sare, o legătură de pătrunjel.
Macrou cu salsa mediteraneană

Ingrediente: 4 fileuri de macrou afumat, 3 cepe roşii, o lingură de capere, o lingură ulei de măsline, 2 roşii, 2 linguriţe oţet din vin roşu, o linguriţă suc de lămâie, sare, o legătură de pătrunjel.

Mod de preparare: pentru dressing, amestecă două cepe tăiate fin cu o linguriţă de capere, ulei de măsline, oţet şi suc de lămâie. Pentru salsa amestecă roşiile şi o ceapă tăiate cubuleţe, pătrunjel şi sare. Se serveşte pe felii de pâine prăjită şi se aşază în ordine: o lingură de salsa, fileul de macrou afumat şi dressing din belşug, peste care se presară câteva capere.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Risotto cu homar înăbuşit în vin
Risotto cu homar înăbuşit în vin
Cel mai nou articol Video:
Dr. Silvia Chiotoroiu: tratamentul modern pentru cataractă
Recomandări: