Porc chinezesc cu sos de caise

Ingrediente: 2 cotlete de porc, ¼ ceaşcă oţet de orez, ¼ ceaşcă sos de soia, 2/3 ceaşcă caise tăiate mărunt, o linguriţă sare, o linguriţă condimente chinezeşti, piper.
Porc chinezesc cu sos de caise

Ingrediente:

2 cotlete de porc, ¼ ceaşcă oţet de orez, ¼ ceaşcă sos de soia, 2/3 ceaşcă caise tăiate mărunt, o linguriţă sare, o linguriţă condimente chinezeşti, piper.

Mod de preparare:

Într-o tigaie mică, se pun caisele, oţetul şi sosul de soia. Se trag puţin la flacară, se lasă la o parte. |ntr-un bol, combinaţi condimentele chinezeşti cu sarea, piperul şi apoi puneţi carnea tăiată în felii.

Carnea de porc se pune apoi pe grătar. Se iau feliile şi se acoperă cu sos de caise. Jumătăţile de caise se trag în tigaie, în prealabil, cu ½ ceaşcă apă.