Prăjitură umplută cu merişoare

Ingrediente: 300 gr făină, 100 gr zahăr, 2 plicuri zahăr vanilat, 200 gr unt. Umplutură şi decor: 70 gr merişoare, 125 gr unt, 2 linguri zahăr pudră, o linguriţă suc de cireşe, 150 gr sos de ciocolată.
Prăjitură umplută cu merişoare

Ingrediente: 300 gr făină, 100 gr zahăr, 2 plicuri zahăr vanilat, 200 gr unt. Umplutură şi decor: 70 gr merişoare, 125 gr unt, 2 linguri zahăr pudră, o linguriţă suc de cireşe, 150 gr sos de ciocolată.

Preparare: se face un aluat din făină, zahăr, zahăr vanilat şi unt, se lasă la rece, în folie, 30 min. Se întinde aluatul şi se decupează în forme rotunde, care se coc la cuptor 10-12 min. Se toacă merişoarele şi se combină cu unt, zahăr pudră şi suc de cireşe. Această umplutură se pune între două prăjituri iar deasupra se decorează cu sos de ciocolată.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cheese cake la rece
Cheese cake la rece
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele din sfera ORL