Negresă cu sos de afine şi scorţişoară

Ingrediente: 150 gr ciocolată neagră, 30 gr unt, 2 ouă, 50 gr zahăr pudră, o linguriţă vanilie, 50 ml frişcă, o lingură făină.
Negresă cu sos de afine şi scorţişoară

Ingrediente: 150 gr ciocolată neagră, 30 gr unt, 2 ouă, 50 gr zahăr pudră, o linguriţă vanilie, 50 ml frişcă, o lingură făină.

Preparare: ciocolata se topeşte la bain marie cu untul. Se bat gălbenuşurile cu zahărul şi vanilia şi se pun ân ciocolată, âmpreună cu frişca. Albuşurile se bat spumă, se adaugă făina şi se toarnă ân compoziţia cu ciocolată. Se coace la 180 de grade timp de 40-45 min. 3 linguriţe de amidon se sting cu apă rece, se pun peste afinele şi scorţişoara. Se aduc la fierbere. Prăjitura se serveşte cu sosul rezultat, un praf de cacao şi piper roz.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Bomboane marca Raluca Zenga
Bomboane marca Raluca Zenga
Cel mai nou articol Video:
Îmbunătățirea vieții sexuale prin sport. Cum ne ajută exercițiile kegel?