Negresă cu sos de afine şi scorţişoară

Ingrediente: 150 gr ciocolată neagră, 30 gr unt, 2 ouă, 50 gr zahăr pudră, o linguriţă vanilie, 50 ml frişcă, o lingură făină.
Negresă cu sos de afine şi scorţişoară

Ingrediente: 150 gr ciocolată neagră, 30 gr unt, 2 ouă, 50 gr zahăr pudră, o linguriţă vanilie, 50 ml frişcă, o lingură făină.

Preparare: ciocolata se topeşte la bain marie cu untul. Se bat gălbenuşurile cu zahărul şi vanilia şi se pun ân ciocolată, âmpreună cu frişca. Albuşurile se bat spumă, se adaugă făina şi se toarnă ân compoziţia cu ciocolată. Se coace la 180 de grade timp de 40-45 min. 3 linguriţe de amidon se sting cu apă rece, se pun peste afinele şi scorţişoara. Se aduc la fierbere. Prăjitura se serveşte cu sosul rezultat, un praf de cacao şi piper roz.

Bomboane marca Raluca Zenga
Bomboane marca Raluca Zenga
Recomandări:
Cel mai nou articol Video: