Legume aromate la cuptor

Ingrediente: o căpăţână de broccoli şi una de conopidă, 3 linguri de ulei de măsline, 4 căţei de usturoi, 2 lămâi, sare şi piper după gust.
Autor: Paula Rotaru
Legume aromate la cuptor

Ingrediente: o căpăţână de broccoli şi una de conopidă, 3 linguri de ulei de măsline, 4 căţei de usturoi, 2 lămâi, sare şi piper după gust.
Mod de preparare: conopida şi broccoli se rup bucheţele, usturoiul şi lămâia se taie în felii subţiri. Se amestecă toate ingredientele, se adaugă uleiul de măsline şi se pune compoziţia într-un vas yena, pe care îl introducem în cuptorul preîncălzit. Se lasă 25-30 de minute. Întoarcem legumele la mijlocul timpului de preparare. Se lasă la cuptor până devin fragede şi sunt bine rumenite. Se servesc calde şi sunt perfecte pentru un prânz uşor la birou.

 

Orez brun în înveliş de tofu
Orez brun în înveliş de tofu