Pastă de avocado

Ingrediente: un avocado bine copt ( atunci când îl apăsaţi să intre degetul cu uşurinţă; dacă este tare când îl cumpăraţi, îl puneţi într-o pungă de hârtie cu un mpr alături şi se va coace în scurt timp), un fir de ceapă verde, zeama de la jumpătate de lămîie, sare, busuioc, o roşie mare sau două mici.
Autor: Paula Rotaru
Pastă de avocado

Ingrediente: un avocado bine copt ( atunci când îl apăsaţi să intre degetul cu uşurinţă; dacă este tare când îl cumpăraţi, îl puneţi într-o pungă de hârtie cu un măr alături şi se va coace în scurt timp), un fir de ceapă verde, zeama de la jumătate de lămâie, sare, busuioc, o roşie mare sau două mici.

Mod de preparare: se pasează avocado cu furculiţa sau în blender după care se adaugă roşiile, ceapa tăiate cubuleţe, sucul de lămâie şi condimente după gust. Se formează o pastă care se întinde pe pâine sau crackers.