Tae-Bo: arzi 800 de calorii într-o oră!

Tae-Bo reprezintă o combinaţie între aerobic, arte marţiale şi box, pe care numeroase vedete autohtone (Carmen Brumă, Andreea Raicu, Roxana Ionescu) l-au încercat şi au fost plăcut surprinse de rezultatele obţinute.
31.03.2014
Tae-Bo: arzi 800 de calorii într-o oră!

Tae-Bo reprezintă o combinaţie între aerobic, arte marţiale şi box, pe care numeroase vedete autohtone (Carmen Brumă, Andreea Raicu, Roxana Ionescu), dar şi de peste Ocean (Jennifer Aniston, Candice Swanepoel, Jessica Alba, Madonna, Gisele Bundchen), l-au încercat şi au fost plăcut surprinse de rezultatele obţinute.

Acest tip de exerciţii funcţionează excelent pentru arderea rapidă a grăsimilor şi pentru tonifierea musculaturii.

Într-o singură şedinţă de Tae-Bo se pot arde până la 800 de calorii, dacă antrenamentul este pentru avansaţi.

Şi nu este nevoie neapărat să mergi la o sală de sport pentru a practica astfel de exerciţii, ci este suficient să comanzi un DVD cu programe de antrenament Tae-Bo, pe care le poţi experimenta în intimitatea casei şi în funcţie de nivelul de intensitate dorit.

Billy Blanks, inventatorul tae-bo-ului, multiplu campion mondial la karate şi deţinător al centurii negre în 7 arte marţiale deţine foarte multe astfel de programe video pe care le poţi cumpăra de pe internet.

În Tae-Bo, exerciţiile intense alternează cu cele mai uşoare, pentru a nu suprasolicita organismul. Ca la orice antrenament, nu trebuie să sari peste exerciţiile de încălzire, deoarece doar aşa vei evita accidentele cauzate de rupturi sau întinderi musculare.

Sursa foto: Pinterest

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Bule.ro: pentru că... 1 aprilie
Bule.ro: pentru că... 1 aprilie
Cel mai nou articol Video:
Nora Neghină, psiholog: cel mai des întâlnite dependențe la români
Recomandări:
Ceața, frigul și umezeala – ce impact negativ au asupra sănătății
Ceața, frigul și umezeala – ce impact negativ au asupra sănătății
Depresia poate fi învinsă (Studiu)
Depresia poate fi învinsă (Studiu)