Achizitii pentru sanatate: vasele inteligente

Vasele Berghoff se incadreaza in randul vaselor „inteligente”.
Achizitii pentru sanatate: vasele inteligente
no title

Vasul multifunctional

Vasul multifunctional de la Zepter impresioneaza prin designul modern si prin multiplele sale posibilitati de utilizare. El face totul. Prajeste, coace, frige, fierbe, decongeleaza alimentele, pregateste si pastreaza mancarea calda si la loc ferit, iar in timpul pregatirii hranei nu ies aburi si nici fum in procesul de frigere si prajire.

La pregatirea alimentelor, consumul de energie este minimum, iar mancarea pregatita in vasul multifunctional este gustoasa si suculenta.

Trucuri pentru prepararea hranei
 
Alimentele pot fi preparate la o temperatura con­stan­ta sub punctul normal de gatire impiedicand astfel pierderea vitaminelor si mineralelor. Iata cateva exem­ple: vitamina A se pastreaza in proportie de 62%, iar cand se gateste in apa doar in proportie de 36%, calciul 88% fata de 25%, fier 71% fata de 5%, iar fosfor 78% fata de 21%.

Toate vasele Zepter sunt proiectate pentru gatirea fara apa.Prajirea se face fara grasime. Carnea gatita in sucul ei propriu este mult mai gustoasa decat carnea gatita in ulei si nu isi reduce volumul atat de mult.
Indicatorul termo-control permite verificarea starii de pre­parare a alimentelor fara a fi nevoie de ridicarea capacului.

Vasul quadra

Acest vas de la Zepter are un design perfect si este multifunctional, ideal pentru oamenii ocupati. Ba­za speciala cu striatii este ideala pentru pregatirea frip­turilor, dar si a altor specia­li­tati. Mai mult decat atat, eco­no­misiti energie (cu 25% mai mic este con­sumul) deoarece timpul de incalzire al vasului este redus datorita unor tehno­logii speciale: caldura prin inductie si capsula din otel feritic cu cronium.

Citeste si Cele mai bune metode de pastrare a alimentelor
Crezi in mituri?

Cineva spunea ca: „Suntem prea saraci ca sa ne imbracam prost”. Largim spectrul si concluzionam: „Suntem prea saraci ca sa mancam nesanatos”. Iar sanatate nu inseamna doar piept de pui la gratar cu o salata de rosii, ci o alimentatie diversificata care sa cuprinda toate grupele de alimente, alaturi de miscare si o gandire pozitiva.

Asadar, te punem in tema cu oferta de vase de gatit revolutionare prezenta pe piata din Romania. Acum ai ocazia sa gatesti tot ce iti pofteste inima intr-un mod cat mai sanatos. Chiar tot: de la legume, la creveti, la ardei umpluti si pana la cartofi prajiti (nu este o greseala de tipar). In plus, poti gati 3 feluri in acelasi timp.

Gateste in sistem cu vasele Berghoff

Categoric, vasele Berghoff se incadreaza in randul vaselor „inteligente”. Prin ce se deosebesc fata de unele obisnuite? Au o baza stratificata (cu pana la 6 straturi), termocontrol incorporat in capac, manerele vaselor si ale capacelor nu se incing (doar daca nu sunt expuse di­rect la sursa de caldura); marginea vaselor este conce­puta astfel incat lichidele nu se preling pe peretii vasului in timpul turnarii lor din vas in alte recipiente.

Datorita finisarii de inalta calitate, va­se­le sunt usor de intretinut si au o durata de viata de peste 30 de ani.


3 preparate distincte gatite in acelasi timp

Cu vasele Berghoff poti pregati mai multe mancaruri in acelasi timp folosind doar un singur ochi la aragaz. Insa nu trebuie sa te temi ca mirosurile vor trece de la un aliment la altul. Sistemul este format din vas, sita pentru aburi, razatoare si un castron intors cu baza in sus.

Dea­supra, se pune un capac cu termocontrol sau se poate pune un vas mai mic pentru incalzirea mancarii, decon­gelare sau pentru a mentine calde alte bucate. Gatitul in sistem reduce cu mult facturile la gaze sau energie elec­trica, de asemenea timpul alocat gatitului este mai scurt.

Iata cum se poate gati in sistem: in vasul de 3-4 l

Se pun la fiert ciorba, supa, mancaruri din carne sau altele. In sita pentru gatitul la aburi se pot face ardei umpluti, legume pentru salata, cartofi natur sau bucati de carne sau peste. Pe razatoare se pot pune mere umplute sau fructe uscate.

Vase cu invelis fernoceramic

Sunt vase din aluminiu turnat cu doua straturi antiaderente de FernoCera­mica. Vasele din aceasta gama au o grosime la baza de 5 mm, aceasta se incalzeste uniform, pastreaza timp in­delungat caldura si are o rezistenta ridicata la variatii de temperatura. Cor­pul turnat din aluminiu exclude in totalitate deformarea vaselor pe perioada exploatarii lor.

Vasele pot fi folosite si pe plitele cu inductie, pe cele electrice, vitroceramice, cu halogen, pe aragaz si la cuptor. In exterior, vasele sunt acoperite cu doua straturi de email re­zistent la foc. Pe interior vasele sunt acoperite cu doua straturi de FernoCeramica.

Acest material este ecologic, fiind produs din elemente naturale. Nu contine metale gre­le sau daunatoare, este un aliaj dur, rezistent la zgarieturi si are o durata lunga de viata.
. De asemenea, are pro­prietati bacteriostatice (straturile sunt foarte netede, practic nu exista pori), este rezistent la caldura, nu arde si nu emana substante volatile la tempe­ra­tura de 500 de grade C. In plus, rezista

la variatii bruste de temperatura. Vasele acoperite cu FernoCeramica pot fi utilizate intens. Dupa multiple utilizari si spalari stratul antiaderent nu se modifica, nu se roade, nu-si pierde din calitati. Mancarea nu se arde si nu se lipeste.