APLICAȚII

Calculează câte calorii poţi consuma zilnic fără să te îngraşi, află greutatea ideală, verifică în calculatorul nutrițional nutrienţii și caloriile din meniul tău sau vezi informaţiile nutriţionale din alimentele preferate.

Caută în:

Completează quiz-ul “Sănătatea de la A la Z” şi câştigă!

sus

Regulament

REGULAMENTUL CAMPANIEI

Completeaza quiz-ul SANATATEA DE LA A- Z si castiga!”

 

Art. 1 Organizator

Societatea MEDIAFAX GROUP S.A.,  cu sediul social in Bucuresti, Str. Aurel Vlaicu, nr 62-66, etaj 6, camera 42, Sector 2,  CUI: RO 27189522, Nr. Inregistrare Registrul Comertului: J40/6876/2010, are calitatea de Organizator al acestei campanii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii concursului, cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si a publicului cu cel putin 48 de ore inainte de a intra in vigoare. Participantii vor fi instiintati prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.

Art. 2 Durata concursului si aria de desfasurare

Concursul "Completeaza quiz-ul SANATATEA DE LA A - Z si castiga!" se deruleaza in perioada  19 noiembrie 2013 – 15 decembrie 2013 si are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.

Art. 3 Conditiile de participare

Concurusl se desfasoara exclusiv pe Internet, pe site-ul www.csid.ro si se adreseaza oricarui utilizator care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

 - sa fie cetatean roman/strain cu domiciliul/resedinta in Romania;

 - sa fi implinit varsta de 18 ani la data inceperii concursului (19.11.2013);

 - sa acceseze site-ul CSID.ro in intervalul de concurs (19.11.2013 - 15.12.2013);

 -  sa completeaza quiz-ul Sanatatea de la A - Z

 - sa fie de acord cu publicarea numelui, prenumelui, adresei de domiciliu/resedinta, adresei de mail si numarului de telefon pe pagina web dedicata concursului,  in cazul in care este desemnat castigator al concursului

 - sa confirme ca a citit si a inteles prezentul Regulament Oficial si ca este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de acesta.

Nu pot participa la aceasta promotie angajatele Mediafax Group ai ale partenerilor sai implicati in aceasta campanie, sotii/sotiile si rudele de gradul I ale acestora.

Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Art.4 Protectia datelor personale

            Prin inscrierea in cadrul prezentului Concurs, fiecare participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a MEDIAFAX GROUP S.A., persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul nr. 18663.

                    Scopul prelucrarii datelor este "reclama, marketing si publicitate".

                   MEDIAFAX GROUP S.A.prelucreaza datele personale ale participantilor in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii, precum si pentru a informa in legatura cu alte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail, posta, etc).

                Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, MEDIAFAX GROUP S.A. are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

                    Datele cu caracter personal prelucrate in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de catre MEDIAFAX GROUP S.A. si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu care acesta colaboreaza in vederea organizarii concursului, iar publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului.

                    La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, MEDIAFAX GROUP S.A. nu va transfera aceste date unui alt operator.

             Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta derularii concursului si desemnarii castigatorilor.

                MEDIAFAX GROUP S.A. nu raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai.

             Conform Legii 667/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze MEDIAFAX GROUP S.A. o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bucuresti, str. Aurel Vlaicu, nr. 62-66, sector 2, Etaj 6, Camera 42. Daca unele date furnizate sunt incorecte, utilizatorii sunt rugati sa informeze Organizatorul cat mai curand posibil.

Art. 5. Mecanismul concursului

Utilizatorii vor afla de Concurs de pe site-ul www.csid.ro ,  din banner-ele online de promovare a acestuia si de pe Facebook. Concursul se desfasoara  in perioada  19 noiembrie – 15 decembrie 2013, iar utilizatorii se pot înscrie astfel:

  • acceseaza site-ul www.csid.ro
  • intra in quiz-ul  Sanatatea de la A - Z
  • completeaza toate datele solicitate de quiz (Nume, Prenume, Telefon, E-mail)
  • confirma abonarea la Newsletter-ul CSID.RO atat din quiz cat si din mail-ul pe care il vor primi pe adresa de e-mail cu care participa la Concurs
  • confirma ca a citit si este de acord cu prezentul Regulament de concurs  
  • raspunde la toate intrebarile quiz-ului, adica finalizeaza quiz-ul

Prin finalizarea quiz-ului utilizatorii sunt automat inscrisi la tragerea la sorti pentru premii realizata de Organizator. Un utilizator poate completa quiz-ul de cate ori doreste, dar acest lucru nu ii va oferi mai multe sanse la tragerea la sorti, acesta regasindu-se o singura data in lista de extragere pentru premii.

Art. 6. Premiul concursului

La finalul campaniei Organizatorul va oferi prin tragere la sorti 6 pachete de premii, fiecare dintre acestea continand:

  • o geanta sport marca RV Roncato (315 lei / bucata)
  • o crema termo activa de la BRUNO VASSARI (116 lei / bucata)
  • un gel reductor anticelulitic Celluli Firm de la BRUNO VASSARI (160 lei / bucata)

Valoarea totala a unui premiu este de 591 lei (TVA inclus).

Castigatorii  nu vor primi contravaloarea in bani a premiilor oferite in cadrul Concursului.

Art.7. Desemnarea si anuntarea castigatorilor

Concursul va avea 6 castigatori diferiti (unicitatea va fi verificata pe baza cartii de identitate) desemnati prin tragere la sorti din lista tuturor participantilor care au completat quiz-ul in perioada 19 noiembrie 2013 – 15 decembrie 2013 si care respecta toate prevederile prezentului Regulament.

Tragerea la sorti va fi realizata in maxim 2 zile lucratoare de catre Organizator dupa terminarea concursului si validarea participantilor.

Indiferent de numarul de quiz-uri completate de catre un utilizator, aceasta va aparea o singura data in lista pentru tragerea la sorti. Castigatorilor li se va aduce la cunostinta rezultatul extragerii in maxim 24 de ore dupa validarea acestora de catre Organizator, prin e-mail sau telefonic, in baza datelor funizate in quiz. De asemenea, numele castigatorilor  vor fi afisate in pagina de concurs de pe CSID.ro.

In cazul in care castigatorii nu trimit in 72 de ore informatiile solicitate de Organizator sau daca au furnizat date de contact eronate /incomplete, premiile in cauza se vor acorda utilizatorilor extrasi ca rezerve in cadrul tragerii la sorti.

In cadrul tragerii la sorti se vor extrage 2 rezerve pentru cazul in care persoanele desemnate castigatoare vor fi descalificate sau nu isi revendica premiul. Daca un premiu nu poate fi oferit nici rezervelor extrase sau daca nu este revendicat in conditiile prezentului Regulament de concurs, respectivul premiu va  ramane in posesia Organizatorului.

Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor si inmanarii premiilor din motive care nu tin de el.

Castigatorii vor intra in posesia premiilor in functie de localitatea in care isi au domiciliul, astfel:

-  daca este din Bucuresti, castigatorul  isi va ridica premiul de la sediul Organizatorului din str. Aurel Vlaicu, nr.62-66, sector 2, de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 18:00, pe baza unui act de identitate aflat in perioada de valabilitate. Castigatorii isi pot ridica premiile de la sediul Organizatorului in maxim 10 zile lucratoare de la data la care au fost contactati.

-  daca este din afara Bucurestiului, castigatorul va primi premiul prin curier, livrat doar la adrese de pe teritoriul Romaniei, taxele de livrare fiind suportate de catre Organizator. Pentru a intra in posesia premiului castigatorii trebuie sa trimita pe fax / mail Organizatorului o copie dupa actul de identitate valabil si cu toate datele vizibile si adresa exacta unde doreste sa i se livreze coletul.


             Art. 8. Informarea publicului

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, in mod gratuit,  pe pagina de concurs din site-ul CSID.RO dar si prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

Art. 9. Intreruperea concursului

Concursul va putea fi intrerupt sau modificat doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul site-ului CSID.RO cu 48 de ore inainte.

Art. 10. Taxe si impozite aferente

Organizatorul Concursului nu are obligatia de a calcula, retine la sursa si varsa la bugetul de stat cota de 16% aplicata asupra venitului net realizat din premii, intrucat valoarea nominala a fieacarui premiu are un cuantum mai mic decat valoarea sumei neimpozabile de 600 lei, conform art. 77 al.4 din Codul Fiscal al Romaniei.

Art. 11. Litigii

In cazul unor litigii aparute intre MEDIAFAX GROUP SA si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionarea instantelor compentente din raza sediului social al organizatorului.quiz aici×

Gandul.ro
Informații de ultim moment despre soțul Andreei Esca! Ce s-a întâmplat după ce a fost intubat Informații de ultim moment despre soțul...
Revine starea de urgență în România?...
Se cere închiderea totală. Anunț alarmant...
ApropoTv.ro
Johnny Depp a divorţat de Amber Heard după ce a găsit fecale în patul său Johnny Depp a divorţat de Amber Heard după...
Lora, blocată de trei luni în Bali, din...
„La Gomera”, marele câştigător la...
Go4it.ro
Veste foarte tristă! A murit o vedetă îndrăgită cu care milenialii din România au crescut Veste foarte tristă! A murit o vedetă...
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme...
Un leopard, care a mers să bea apă, a...
ProMotor.ro
Revoltător! Viața secretă a călugăriței care conduce un Mercedes-Benz Clasa S Revoltător! Viața secretă a călugăriței...
Poliția Română își cumpără mașini...
Cele mai dubioase locații unde se întâlnesc,...
Descopera.ro
Fenomen ȘOCANT! Un întreg grup de animale foarte valoroase a DISPĂRUT fără urmă dintr-o dată. Oamenii de știință sunt contrariați Fenomen ȘOCANT! Un întreg grup de animale...
NAZIŞTII nu au fost primii. Naţiunea EUROPEANĂ...
Şase oameni cu SUPER-PUTERI care i-au pus...
ULTIMA ORĂ
Veste foarte tristă! A murit o vedetă îndrăgită cu care milenialii din România au crescut

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul SC TITLURI QUALITY S.R.L .