Rochiile maxi: alegerea verii 2009

Designerii din toata lumea s-au pus de acord intr-o privinta: rochiile maxi sunt hot! Foarte comode, acestea avantajeaza orice femeie intrucat se potrivesc oricarui tip de silueta, oricarei inaltimi, reusind sa acopere toate imperfectiunile cu care nu esti impacata.
03.08.2009
Rochiile maxi: alegerea verii 2009
Rochiile maxi: alegerea verii 2009

Daca vedetele de la Hollywood le purtau inca de vara trecuta, atat pe covorul rosu cat si pe strada, rochiile maxi au ajuns in sfarsit si la noi. Nu le-a luat insa mult pana sa devina accesoriul de nepretuit al tuturor femeilor care se respecta!

Designerii din toata lumea s-au pus de acord intr-o privinta: rochiile maxi sunt hot!

Foarte comode, acestea avantajeaza orice femeie intrucat se potrivesc oricarui tip de silueta, oricarei inaltimi, reusind sa acopere toate imperfectiunile cu care nu esti impacata.

Nu trebuie sa ai picioare perfecte pentru a purta o rochie maxi, nu trebuie sa te chinui cu burtica un pic cam mare ca si cu hainele mulate, poti sa uiti si de celulita de pe coapse. Rochiile maxi sunt cat se poate de practice si, in plus, iti dau un aer incredibil de romantism si feminitate.

Daca esti mai inalta, poti sa le porti cu sandalele de tip gladiator sau flip-flops, iar daca iti doresti cativa centimetri in plus, poti sa le asortezi cu niste sandale cu talpa ortopedica.

La capitolul accesorii, poti opta pentru o palarie, cateva bratari si un colier mai lung. Poseta trebuie sa fie cat mai lejera, din materiale usoare de vara, iar ochelarii nu trebuie sa-ti lipseasca de pe ochi.

Si daca nu ti-ai luat inca o rochie de acest gen, stai linistita: designerii preconizeaza ca vor rezista in tendinte chiar si anul viitor!

Citeste si Cele mai pretioase rochii si accesorii de la Cannes

Angelina Jolie


Rihanna, Kate Hudson, Jessica Alba


Nicole Richie, Eva Longoria, Jennifer Lopez

Pernitele pentru umeri, din nou pe val
Pernitele pentru umeri, din nou pe val
Recomandare video
Dr. Cazacu Corrado: simptome și tratament în boala parodontală (parodontoză)