Ciocolata albă, perfectă pentru epilat complet

Deliciu la propriu şi la figurat. Ciocolata albă, cremoasă, parfumată, perfectă pe pielea ta. Ai fi crezut că epilarea poate fi senzuală şi aromată? Sunt luate în calcul toate zonele. Despre sexul complet lipsit de păr numai de bine!
02.04.2014
Ciocolata albă, perfectă pentru epilat complet

Deliciu la propriu şi la figurat. Ciocolata albă, cremoasă, parfumată, perfectă pe pielea ta. Ai fi crezut că epilarea poate fi senzuală şi aromată? Sunt luate în calcul toate zonele. Despre sexul complet lipsit de păr numai de bine!

Multe femei cărora soţul le-a mărturisit, puţin ruşinat, dorinţa lui de a le vedea, fie şi o singură dată, sexul complet lipsit de păr îşi fac griji în privinţa semnificaţiilor unei asemenea rugăminţi. Nu, staţi liniştite: în imensa majoritate a cazurilor în spatele acestei cereri nu se ascunde nimic atât de pervers, susţine Margot Saint-Loup în „99 de fantezii pentru o viaţă sexuală împlinită”.

Sexul vostru lipsit de păr ar putea părea mai tânăr, dar el va transmite în principal următorul mesaj: „Sunt virgină”. Da, fireşte, e mai uşor să fii virgină la 15 ani decât la 40, dar pentru el atracţia va consta exact în acest aspect nou şi neexplorat. Fireşte, e în măsură să ştie foarte bine că nu se pune problema virginităţii, dar asta nu înseamnă că iluzia nu va fi bine-venită. În psihicul masculin, un sex ras este „un sex pe care-l deflorează ori de câte ori îl penetrează”.

Înţelegem foarte bine de ce această idee îşi găseşte un ecou favorabil în mintea unui mascul: ce bărbat nu visează să-şi recucerească de fiecare dată partenera, ca şi cum ar fi vorba nu doar de prima dată pentru ei, ci şi de prima dată la modul absolut pentru ea? Se vrea explorator, desţelenitor? Ei bine, iată un mijloc destul de simplu de a-i oferi frisonul, fără a vă osteni să rescrieţi istoria.

În privinţa tehnicilor rapide, lama de ras e pe primul loc. Fiţi de asemenea atente să nu umezţi zona prea mult: spuma de ras e un produs destul de bine tolerat de piele, dar destul de agresiv pentru mucoase. Or, dacă puneţi prea multă pe labiile mari, riscaţi ca un strop să se prelingă fără să observaţi în vagin.

În sfârşit, lucraţi cât mai curat cu putinţă. Epilarea cu ceară pe bază de ciocolată albă este recomandată în special personelor cu piele sensibilă. Ceara pe bază de ciocolată albă conţine uleiuri vegetale care hidratează pielea şi unt cacao Theobroma. Acesta energizează, revitalizează şi hrăneşte pielea. În plus, epilarea va fi un eveniment senzorial în sine, parfumat în cel mai savuros mod cu putinţă.

Câteva fire recalcitrante sau o tunsoare de tipul „bilet de metrou” ar putea să aibă efectul invers scontat. Mai târziu, odată prima surpriză trecută, un mic bonus ar putea consta în a repeta operaţiunea în faţa lui, în încercarea de a întreţine aspectul de „fruct copt şi neted” care îl excită atât de mult…

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila

Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make ... citește mai mult

De ce vomiţi când bei prea mult?
De ce vomiţi când bei prea mult?
Recomandare video
Anevrismul de aortă ascendentă: simptome și tratament